I sthlm

Sitter i mitt fönsterlösa hotellrum just nu och filosoferar lite. Trots att det inte finns något fönster så är det mysigt här. Fint.
Har varit en lång dag idag, gick lite på stan efter jobbet, men nu är jag på rummet som sagt. Ska försöka få mig lite att äta snart.
Åkte ju propellerplan med endast 34 platser, lite läskigt men det gick fint.


Ja nu ska jag hitta på nåt!

/M


biokväll

Nu har jag bokat 3 st biljetter till Luftslottet som sprängdes ikväll. Jag , Frida och Lina har gjort oss förtjänt av en biokväll!


/S


sista november

Vi börjar så här på morgonkvisten med lite info om helgen.

Fredag: Jag , marita och tanja fikade och kollade på idol. Heja erik!

Lördag: Var i birsta hela dagen och shoppade julisar. Blev färdig med några paket. Det svåraste just nu är kusindragningen.. what to buy? När jag kom hem till lägenheten vid 21.00 så brände jag en skiva som gick hela kvällen när jag stökade lite. Packade upp ny inköpen, tände ljus och satte mig och klistrade in bilderna från bali i ett album. Marita kom ner och pratade en sväng.

Söndag: Klev upp och tog en dusch sen plockade jag fram adventsstakarna. Jag och marita gick på en promenad och svängde in på ica på hemvägen. När jag kom hem blev det mera pyntande och julbak. Sen kollade vi på fotboll. Frida, mackan , marita och lars fick lite fika.

Idag hade Frida en idé om att vi skulle åka in och se nya stieg larsson filmen, det låter bra!

/S


om det skulle bli ett damlag i St

75429da034f06f7966661e5238068095.png

Kolla varifrån!

om det skulle bli ett damlag i Stugun. Vilka skulle vilja spela då?


Grattis!


Störiga fel

igentligen = egentligen
inprincip= i princip

Ok kanske kommer att fyllas på , har ni några fler? Lina det här är ju ditt område, du bör ju ha några på lager.

/M

Idolkväll

Ikväll ska vi se på Idol tillsammans och jag ska tydligen försöka hinna baka också. Den här kakan ska jag baka.
Jag vill även hinna städa och ta fram ljusstakar och stjärnor.

/M


Fredag

Snart dags för helg igen, skööönt, har inte något inplanerat denna helg. Eller ska väl plocka fram lite julsaker och packa.

Tog vaccinet mot svinis i onsdags, har ont i armen men annars mår jag ok.

Imorgon ska jag vara kattvakt, så då blir det mys med puzzel och greven.


/M

killer omgång

Jag var ganska så grym på flowers idag! Mitt nya rekord!



/S


Önskelista






Kan återkomma med uppdateringar. Bed head produkter finns att köpa hos Lina.
Färglada handukar vill jag ha.
Täckbyxorna ska passa till min turkosajacka.


/M

rubrik s kub

Idag är det onsdag och jag har nedräkning mot helgen! På lördag blir det ev en tripp till birsta. Där ska jag shoppa julklappar. Så önskelistor tack! Och det vore bra om kusindragningen var fixad också tanja =)

Igår var jag hos pappa och käkade tårta. Vilket gjorde att jag blev lite sen till simningen. Igår var evelina där också så när alla andra hade gått upp prövade vi lite fjärilsim. Det var Ara klass på mina simtag.

Idag har jag bokat tvättid, tråkigt men nödvändigt.

Ne nu ska jag spöa linda på flowers, som vanligt =)
/S


Onsdag

Sitter på jobbet igen, igår var vi till Pappa och fikade eftersom han fyllde år. Han har redan fått present av mig och Sara, han fick bättre datorhögtalare, lite sugen att köpa det till mig själv faktiskt.

Till hlgen blir det till att dra fram resväskan igen, känns som den åkt ut och in ur förrådet hela hösten. Ska ta min stora väska, tänkte passa på att köpa julklappar i sthlm.
Vad vill ni ha alla mina vänner som jag brukar köpa till?

Ska ta och lägga in min önskelista här!

/M

Tisdag

Åt nyss min första dumle apelsin/mango, den var mumsig.

Mörkt som tusan ute.


/M

Grattis Pappa


Uppsättning

Så här såg jag ut i håret i söndags.
Lina gjorde en slags "boll".



/S


snart en månad till jul

Skönt att man får lön i veckan så att jag kan börja handla lite julklappar. Har ingen idé på vad jag ska köpa till någon, det känns lite jobbigt.

Helgen har jag mestadels spenderat i stan. Bio, middag, hårmodell och umgåtts med Lovisa och Lina. Sank you!


Annars är jag trött och lej. Orättvisa och hycklare nej tack! 

Men vem ska dra kusinlotteriet? Vi måste ha någon frivillig som inte ska vara med i lotteriet som kan ordna det. Kanske tanja?  

Idag ska jag och marita käka lunch på bagis, det blir bra det.
/S


Helgen

Har haft en bra helg. I fredags åkte vi ju in och åt på Athena och sedan såg vi på New Moon, hur mysigt som helst var det iaf. Filmen var bra, den var vldigt lik boken.
I lördags åkte jag in till stan på dagen för att bli klippt av Lina, blev jätte nöjd med resultatet, sedan fick ju Lina godkänt på min klippning + föning. Bra jobbat i helgen Lina!

På Lördagkväll från 17 till 02 jobbade jag & Tanja på lamellfesten gick över förväntan med städningen. Vi gick och plockade hela kvällen så när alla gick hem så gick det väldigt snabbt att städa undan. Sköönt!

I söndags var jag trött, tvättade och slappade.

Kul att se Frida i helgen, brun som en pepparkaka var hon.


/M

min nya frisyr

0b54f600dc025864e1fe6ba9cf08eae2.png

Kolla varifrån!

min nya frisyr


Klassiskdam

Imorgon ska jag ju vara modell på linas gesäll. Ska vara klassiskdam. är lite fundersam hur mycket jag kommer att bli klippt. Hjälp, vill inte ha för kort :)


New Moon



Ikväll är det dags att se andra delen av twilightsagan. Ska bli spännande att se hur bra de har lyckats. Jag tycker faktiskt att New Moon är den av böckerna som är minst bra (alltså jag tycker att den är bra, men inte den bästa :)
Igår hade vi en liten twilightkväll hos mig, det var jag , Tanja, Annso, Sara, Sandra , Angelica och Lovisa som fikade och såg på filmen. Ikväll när vi drar in till staden ansluter även Mellis, men Annso stannar hemma.
Det var meningen att vi skulle äta på Simon & Viktor, men när jag skulle boka visade det sig att det var fullt. Var väl lite sent ute med tanke på att vi är så många.
Men vi hittar nog nåt bra ställe att äta på.

/M

Torsdag

Ja så var det snart dags för helg igen. Tänk vad tiden går snabbt. Vi fick nyss info om julfest här jobbet. Inget av alternativen passade mig särskilt bra, lite trist . Det ena alternativet är den dagen jag kommer hem från sthlm, så jag kommer hem mitt i festen. Och det andra alternativet så jobbar jag när det bär av :( Men får väl försöka göra det bästa av situationen.

Ikväll så är det ju twilightkväll och fikamys hemma hos mig, ska bli skoj, men är lite stressad, har lite att fixa efter jobbet och sen kanske jag måste jobba över idag med.

Glöm ej att rösta på Lars! Rösta varje dag.

/M

Önskelista

Det var nästan ingen som hade uppdaterat bloggen nu på morgonen så jag passade på att göra en önskelista.
För alla er som vill köpa julklappar till mig!



+
mössa
vantar
täckjacka + täckbyxor
mobil
smycken
smink
kläder
stort pussel

/S


kväll

Sitter hemma I soffan och slappar egentligen borde jag göra klart städningen, men jag orkar inte.

Imorgon kommer Thailandsresenärerna hem! Spännande att se alla bilder. Ja men nu ska jag nog lägga mig snart, har haft lite svårt att somna de senaste dagarna, trots att jag jobbat över.



Tisdag

Blir övertid för mig idag med, men lika glad är jag för det!

Igår när jag kom hem hade min snygging städat lite, så skönt, ikväll får vi ta tag i resten. Hann även med en promenad med Tanja, se på dh och laga middag.

Nu är resan till sthlm bokad. Kommer ner den 30/11 och åker hem den 4/12. Ska få bo centralt denna gång med!

Någon som har tid att träffa mig?

/M

Rösta på Lars som årets div 4spelare

Här kan ni rösta. Ligger till höger på sidan lite längre ned.


Haha

Jag måste börja läsa Saras inlägg innan jag skriver mina. Lyckas ju alltid skriva typ likadant.

/M

V 47

Har beredskap denna vecka och det innebär att om någon är sjuk eller om det är lite folk på kvällen så får jag vara beredd att hoppa in. Alltid när jag har beredskap är någon sjuk, det slår aldrig fel. Men bra med lite övertid.

Har fullt upp denna vecka.

Tänkte dela med mig av mina planer.

Måndag:
Jobba över
Städa
Promenad

Tisdag:
Jobba över
Tvätta
Promenad

Onsdag:
Färga håret hos Lina i stan

Torsdag:
Baka
Twilightkväll med Twilightgänget

Fredag:
Middag och bio i stan twilightgänget

Lördag:
Bli klippt av Lina (gesällprov)
Servera på lamellfesten

Söndag:
Sova
Tvätta

/M

38 dagar till jul

Idag är jag trött och sliten efter en intensiv helg. I fredags var jag, marita och tanja iväg på ladies evening. Det var trevligt och mycket folk.
I lördgas var vi upp till gjurdstugan och pyntade på dagen. Lina hade inhandlat girlanger, serpentiner, spindelväv och konfetti. Vi förberedde allting sen for jag hem och åt middag och gjorde mig i ordning. Vi blev lite sen upp till gjurdstugan och sprang omkring som galningar för att hinna tända alla ljus innan gästerna kom. Tack alla som kom på maskeraden!
Igår gick vi upp och städade efter partyt. Det gick smidigt. Vi var nog lite trötta för när vi hade mat paus bröt vi ihop i en skratt attack.

I veckan blir det
* In till stan så att lina kan färga håret
* twilight filmkväll hos marita
* New moon premiär
* sova hos lina
* vara modell till linas gesäll

/S


After Halloween

'
Ja Igår var det dags för kalas och vilket kalas det blev. Dansade hela natten, tror att vi gick hem typ halv fyra. Var riktigt lyckat, lekar, dans, körv och det som gjorde festen var ju såklart alla underbara människor!


/M

Sthlm v 49?

Verkar som det kan bli en vecka till för mig i sthlm, skoj! Det enda som är lite trist är ju att det går mycket pengar. Men då ska jag handla julklappar i sthlm tänkte jag.


/M

Vilken Anka ska man välja på julafton?

Ja tydligen ska det gå något program med Anna Anka samtidigt som det är Kalle Anka på julafton. Själv är jag ju faktiskt inte så stort fan av kalle, börjar bli lite less på det faktiskt. Så kanske att man ska se på Anna istället, men misstänker att Pappa vill se på Kalle Anka :)

/M

Torsdag

Snart helg igen, som sagt så har jag saker att göra hela helgen. Ladies night och sedan maskerad på lördag. Köpte ju mina kläder i London, så hoppas att det blir bra, har inte testat allt tillsammans ännu.

Har varit så skönt den här veckan, för varje dag när jag kommit hem från jobbet så har maten varit färdig, i tisdag fick jag tacos och igår lax. Mums.

/M



Bilder

Det jag helst ville fota i London var trafiken och alla lysen på kvällen, men nu var vi bara på stan en kväll så jag han inte ta så många bilder. För då var vi på väg på musikal och var väldigt stressad. Men här kommer några bilder iaf. Bilderna är tagna runt piccadilly eller ja en bit ifrån.



Planering

Det har blivit mycket planering på msn i veckan. Det är en del som ska fixas inför maskeraden. Idag ska jag göra i ordning lite tävlingar. Det känns som att tiden bara rinner iväg. Det är inte allt för länge kvar till jul. Dags att börja med julklapps inköpen , det som jag tycker är så roligt. Jag håller mest på att planera lite inköp till mig själv. Är lite sugen på ett nintendo wii nu efter att ha spelat det en del i england. Men jag har viktigare saker som jag behöver köpa.. eller?
/S

 


Lars

Lars har blivit nominerad som årets spelare i div 4. Jätte roligt!

Hoppas att du vinner :)

/M

Grattis Nelly Belly

Idag fyller Lilla söta Nelly 1 år, tänk vad tiden går fort. För ett år sedan vid den här tiden befann jag mig på Bali.

Grattis nelly!

Har tyvärr ingen bild här på jobbet .

/m

Back on track

Så var man tillbaka på jobbet, trött som en sate. Blev en lång natt på nattåget. Har inte sovit många minuter. Har iaf haft det jätte bra i London. Men skönt att komma hem igen. Veckan är fullspäckad med saker så jag undrar när jag ska ha tid för att packa upp och städa undan hemma.

På Fredag är det tjejkväll på nornan, imorgon ska jag till Mellis och nelly, lördag maskerad sen jobbar jag sent hela veckan.

Ja bilder kommer, men har inte tagit så jätte många.

/M

hemma igen

Imorse kl 8 kom jag hem till lägenheten. Jag duschade och sov en timme innan jobbet. Börjar känna mig ganska trött nu. Jag jobbar sent hela veckan och på fredag är det ladies evening (inte ladies night) På lördag är det maskerad och det är lite att ordna inför den.  
/S


på nattåg. Började precis blöda n

415bfe47cf7d2582852ec544067ee3c4.png

Kolla varifrån!

på nattåg. Började precis blöda näsblod. Har förstört ett blodkärl tror jag.


London

Idag har vi varit inne i stan p[ oxfordstreet och shoppat lite. Fanns massor som glittrade sa jag var i himlen. Vet inte hur lange vi var inne pa Top shop och kollade, men det tog sin tid. Har iaf handlat lite.
Ikvall ska vi pa musikal, ska bli skoj!
Mamma sitter och pratar svengelska med varan kusin nu. Haha, han kan lite svenska men pratar helst engelska.

/M


nu sitter vi på flygbussen.

0-4b26b1f6fa914ae4ee6205ec1e587ea9.png

Kolla varifrån!

nu sitter vi på flygbussen.


sitter på tåget just nu. Inte så

125379e835a1f743f4d7445f558e3279.png

Kolla varifrån!

sitter på tåget just nu. Inte så många som åker. Skönt:-).


Ondagkväll

Ja nu har jag kommit hem från mötet och börjat packa. Tror aldrig att jag packat så lite som nu (man lär sig med åren). Tänkte ju försöka shoppa lite så då kan man ju inte ha en full resväska.
Imorgon kl 11.10 går tåget mot sthlm, sedan kl 18.35 flygbuss till västerås och 20:50 lyfter vi mot London.
Tror att vi ska bli upphämtad med bil på Liverpoolstation, kul att åka lite bil i London, sist åkte vi bara tunnelbana, Man ser inte så mycket av staden då.

Näe nu ska jag packa klart,

/M

dan före dan

Ja imorgon bär det av mot London. Är lite stressad. Har haft fullt upp hela veckan. Igår var vi på hjärt och lungräddnings utbildning. Ikväll ska jag på möte om ungdomsfotbollen och sedan måste jag försöka hinna med att packa.

Fick mms av birgitta imorse, dom såg ut att ha det bra i Thailand, satt vid poolen och käkade pizza.

 

/M


Kom ihåg!


Bokat och klart

Idag släpptes biljetterna till New Moon. Jag skulle in och boka på hemsidan imorse men det var inte det lättaste. Var nog många som var inne och försökte boka för det avbröts hela tiden. Men nu har vi bokat 4 biljetter till 21.00 bion!


/S


Grattis

Till Sturs som fyller år idag!


Det är mycket nu

Idag känns det som att jag skulle vilja gå bakåt i tiden ett år. Då hade man bara någon dag kvar tills en 2 veckors semester på bali. Och det hade inte varit helt fel. Är lite avundsjuk på fam Andersson som åker till thailand idag.

Men jag har fullt upp den närmsta tiden. Idag och på onsdag har jag badvaktsutbildning vilket jag ångrar att jag har sagt ja till. Efter utbildningen på onsdag så måste jag packa inför London resan. På torsdag flyger vi från Västerås och tar planet hem på måndag. Planerna för london är att fira mammas födelsedag med en musikal och en massa shopping (förhoppningsvis)

Veckan när vi kommer hem jobbar både jag och marita sent och på fredagen ska vi på ladies night på nornan.

På lördagen är det maskerad som jag är med och ordnar, hur jag nu ska hinna det. Kom ihåg att anmäla er!
kostar 50 kr och man måste vara utklädd.
Vet du inte vad du ska klä ut dig till?
några förslag


/S


Fler bilder te supé

Fridas     & Sandras

Ok, sov sött alla Masaa fans!

 

 

/M 


Greven och Puzzel

Katterna har blivit ganska stora nu, dom växer så det knakar. Lägger in lite nu och då bilder. Tyvärr hade jag inte så många nya. Måste ner och knäppa några. Den som växt mest är Greven, han är en liten tjockis, han har även börjat bli ljusare och lite röd som ni kanske kan se. Puzzel har inte förändrats så mycket, mer än att hon blivit större. Bilden längst upp till vänster på henne tycker jag jätte mkt om. Tog den från våran balkong, puzzel satt på räcket hos Sara och Mikke.



/M

Hihi



Sitter i soffan och avnjuter en bit choklad. Innan dess har jag kockat, diskat, promenerat, hälsat på farmor och tonat håret.
Bara 2 arbetsdagar kvar denna vecka, har en känsla av att det kommer att gå snabbt. Sitter nämligen och lär mig en ny lina på eftermiddagarna, kul att lära sig lite nytt.

Fick en inbjudan till Brittan idag, så nu får man väl börja planera in en tripp till s-vall.

I natt åker ju mina kusiner + Leffe å Birgitta mot sthlm för att ta planet till Thailand, snacka om nice. Frida håll oss uppdaterad. Berra somna in i solen. Olle ta det lugnt med brudarna. Leffe ta det lugnt med whiskyn. Birgitta håll ordning på alla och ta massa bilder (men dig kan man ju lita på)

/M

Måndag

Ja så var det måndag igen. Har haft en lugn och skön helg. I fredags tillagade vi oxfilé och sedan blev det idol. I lördags tog jag en promenad med Tanja och Sara på dagen.´Till middag inbakad fläskfilé, Tanja fick också avnjuta denna måltid tillsammans med oss.
Sedan drog jag Sara och Tanja till kyrkogården och tände lite ljus och sedan blev det skräckfilm och mys.

Ja och igår blev det inte mycket gjort, en kort fotopromenad med Lars hann jag iaf med.

Ja det var min helg. Nu börjar jag oroa mig för resan till London. Men det kommer nog att gå fint.
Imorgon åker Frida m fam till thailand, är riktigt avis, vill också till värmen. Var snart ett ¨år sedan vi var på Bali, tänk vad tiden går snabbt.

/M

RSS 2.0