Halv 8

Sist ut på halv 8 hos mig var Evelina. Avslutningsmiddagen hölls nästan ett år efter det att vi började. Tack för 4 trevliga middagar Marita, Tanja och Evelina.





Efter vi hade ätit Evelinas goda middag så var det dags att kolla på poängfilmerna.
Marita var den som kammade hem mest poäng, grattis!

/S

Halv 8

Bättre sent än aldrig. Här kommer några bilder från middagen hos Tanja!




En väldigt god middag som inte var helt olik min egen.

/S

Bilder

Hej! I lördags var vi bjudna på middag hos Zalla! Vi fick en mycket god hemlagad middag. Till middagen blev det ett glas vin och sedan hade värdinnan fixat några tävlingar, det uppskattas =)
Jag hade faktiskt med mig kameran, duktig va?





/S

2012 02 27


2012 02 22

Igår beställde jag hem Prison Break alla säsonger, nu ska jag äntligen kolla klart på den serien. Jag har sett hela säsong 1 och 2 och lite av säsong 3.
Det är inte många serier som jag har följt alla säsonger, jag blir alltid less efter ett tag och slutar kolla.
Nu har jag en hel lista av serier som jag skulle vilja se men jag vet inte vilka som är bra, tips?

Serier som jag inte har sett alls
The Wire
The Office
West Wing
Breaking Bad
Mad Men
Homeland
Six Feet Under
Sopranos
Sons of Anarchy
Revenge

Serier som jag har kollat på men inte sett hela

Prison Break (håller på)
Lost
Entourage

/S


tisdag

Idag blir helmer 6 månader, stora killen med andra ord. I helgen hade vi avslutning på halv åtta hos mig, jag lyckades kamma hem vinsten, jippi. Har varit riktigt skoj faktiskt, speciellt efter man haft sin middag avklarad. Fick även besök av Linda, Stefan och Ester, kan säga att Helmer var väldigt nöjd med det besöket, han äääälskar sin syster.

Lite saker att se fram emot:
- Middag hos Zalla på lördag
-Melinas 30 års fest
-Stockholmsresan (Ellis dop)
-Påsken
-SOMMAREN!


/M

2012 02 17

Ingen tid för bloggen.
Jag har fullt upp på jobbet på dagarna med min nya lärling Sandra!
Och på kvällarna sitter jag helst inte vid datorn.

I veckan var jag och kollade på fotboll i ÖP-hallen när Stugun vann! Det var roligt, innan matcherna var jag, marita och tanja och åt alla hjärtansdag middag =)

I helgen vankas det finalmiddag på halv 8 hos mig, det är Evelina som är sist ut!

Later
/S


Grattis


<3


11 februari

Det är dåligt med uppdateringar på bloggen nu. Igår var jag in till stan och fixade håret sen var jag, Marita, Lina, Sandra och Zalla ut och åt och drack drinkar. En mycket trevlig kväll! Idag har jag varit och kollat på skidor i det fina vädret. /s


brr

usch vad kallt det har varit i helgen. 35,2 har det varit som kallast på vår termometer. Var iaf duktig igår och var ute och gick sammanlagt 5 km (trots att det var iskallt).
vad har hänt i helgen då, i fredags bowling och middag i staden, jag var bra på att bowla för en gångsskull! I lördags på dagen en promenad till mamma å pappa med Helmer, sen på kvällen halv åtta hos mig middag hos Tanja, mycket gott. Vi påbörjade ju halv åtta hos mig för ca ett år sedan, men nu börjar det dra ihop sig för det är bara Evelina kvar!

Idag har jag bara slappat, ska iväg på träning med ungarna om en stund.

/M

Årskrönika del 3

Augusti: Plockade massa bär, kokade både sylt och saft. Ante hade b-day party, bokade resa till grekland, Helmer föddes och jag velade mellan hund och resa till grekland, det slutade med båda ::


September: En ganska lugn månad, åkte till Kreta, såg och tränade fotboll och chillade.


Oktober:

Sandra avslöjar att Lucas ska bli storebror. Maria blir mamma till söta Elli och Evelina till Frank. Helmer flyttade hem till mig i slutet av månaden!




November:

Första helgen i november var det te supén, sedan var november en ganska lugn månad. Var mest hemma med Helmer.


December:

Julfest med jobbet, julmiddag hos Evelina, Julafton, utgång på juldagen, nyårsafton. Så december var ungefärsom det brukar :)
 Var även till sthlm på utbldning i 2 dagar.





2012 02 04

Bilder från min promenad hem från byn idag. Det är hur fint som helst ute :) /S


Grattis Zalla


Onsdag

Har haft en liten förkylning nu några dagar, jag som hade kommit igång så bra med att springa, men har iaf varit på promenader. Tydligen har jag blivit värsta partypinglan, krogen 2 helger i rad. I lördags var det Melina som övertalade mig, hade jätte kul!

Ja och i söndags var jag i kyrkan och fick ett stipendium, blev jätte glad när jag fick reda på att jag skulle få det, känns kul att allt tid man lägger ner på fotbollen uppmärksammas är ju ganska många timmar varje vecka på sommaren. Ska även vara tränare i år men verkar som att det kommer att bli litet annat upplägg efter som det är så få barn i varje åldersgrupp.

Ja vad har jag hunnit med mer sen senast då, varit i staden i shoppat, fikat hos Tanja, jobbat, fått ännu ett glatt besked (näe jag är inte med barn :), funderat lite, promenerat med Helmer och tsgit det lugnt-

Och nu kommer mitt tjat om sommar att börja, för jag vill verkligen ha sommar nu! snälla...

I helgen blir det staden på fredagkväll, halv åtta hos mig middag på lördag. sedan nästa vecka kommer Maria att befinna sig på hemmaplan så då ska jag hänga med henne.

Ja en liten uppdatering iaf!


Brudar

Eftersom att jag inte har något att skriva i bloggen lägger jag istället in några bilder.
Denna gången från Barcelona



/S

2012 02 01

Länk

Grattis till Marita!

/S


RSS 2.0