Sista november

Igår plockade jag fram ljusstakarna och julstjärnorna, någon dag för tidigt men men. Vi kollade på Sunes jul, drack glögg och åt lussekatt! Mysigt. Bra att det har kommit lite snö lagom till första advent.


2012-11-28

Igår åkte jag och mikke lastbil med pappa till Sollefteå för att hämta våran nya bil! Vi har köpt en Hyundai i30.


Måndag

Efter ännu en bra helg och faktiskt en härlig måndag. Tänk vad lite snö gör för humöret. Litet framsteg idag då det gäller min överklagan på kortreklamaionen (hoppas jag iaf) de ville iaf ha min mailkonversation som jag haft med expekt, det betyder att de iaf läst och undersöker de jag skriver. Så nu håller jag tummarna för att jag får igen mina pengar, vore ju härligt så här innan jul, då ska jag unna mig något :) bäst idag: blev både promenad och en löprunda!
/m


Härlig helg!

I helgen har jag haft en sån där kanonhelg och för mig är det när man hinner med väldigt mycket:) så här kommer min helg i ord: fredag, in till stan hämta köksbordet på mio samt lite shopping till huset, efter det middag och bio med brudarna! Lördag, fika Bagis, långpromenad, korvgrillning hos eve, invigning av badkaret, middag hos Stefan, efterrätt hos mamma, och sedan mys med zalla o Sara. Idag söndag sovmorgon, helmer fick busa med grannhunden, lite städning, besök av farmor, Christin o brittmarie, promenad, mathandling på maxi, matlagning och slapp. Ja det var min helg och jag gillar den :) nu börjar den lida mot sitt slut. I veckan tänkte jag dra igång med träningen igen! Här kommer lite bilder på nya köksbordet, vi ska dock ha vitt överdrag på stolarna, men det var försenat. /m


Lite bilder från huset

Vi är långt ifrån klar, men här kommer några bilder från de rum där vi faktiskt har möbler. Köksbordet ska vi dock ge till Olle, vi ska köpa nytt.


Flyttat

Ja som Sara skrev har det blivit dåligt med uppdatering den senaste tiden, jag har varit husägare i en vecka nu och bott i huset sen i fredags. Vi har fortfarande lite kvar att flytta från lägenheten, men snart så är vi klar, ska bli skönt att bara ha ett boende att fokusera på. Och som det ser ut nu så slipper vi ev våran hyra i december, det vore perfekt! Håller tummarna för det. Träningen som jag hade kommit igång med riktigt bra har helt kommit av sig pga flytt, kommer inte att återuppta den nästa vecka heller, för då är det utbildning i sthlm som gäller. Stort tack till alla som hjälpt till med flytten, betyder väldigt mycket att man har många runt omkring sig som hjälper till .

/M

7 November

Som synes så är inte bloggen så högt prioriterad just nu. Det finns mycket annat att syssla med som är roligare och viktigare. Marita och Lars håller på att flytta in i deras hus. Vi har snart tömt deras lägenhet så det går framåt.


RSS 2.0