Grattis puppe och christin !





Helg

Ja då var även denna helg slut. Har mest varit hemma, men idag blev det även ett besök hos Nina som fyller 1 år idag. Tog med mig Ninas mamma på promenad ikväll, mycket trevligt, förut när hon bodde i Sthlm innan hon hade barn var vi alltid ute och gick tillsammans, hon i Sthlm och jag här och så pratade vi i telefon med varandra. 

Idag när jag och Lars satt och åt middag i köket får jag plötsligt ett sms från Lars. Konstigt, öppnar det och förstår att det är Stella som sitter i vardagsrummet och smsar till mig, gullunge. Vet inte hur hon lyckades med det. Lars gick och frågade henne vad hon gjorde, då sa hon, jag skriver. 





/m

Nu börjas det...

Imorse sa Stella vilka kläder hon skulle ha. Katt-tröjan ville hon minsann ha. Tyvärr så hade hon ju spillt på den dagen innan, men hon gick med på att ha en annan tröja som tur va, bobbo och katt-tröjan blev det 😜



Tisdag

Som befarat, idag var värsta kör dagen hittills för mig. Snörök, blä. Hemresan gick dock bra! Längtar verkligen tills det är ljusare ute, kommer bli en fröjd att köra. Efter jobbet idag tog jag Stella och helmer en sparktur, sen blev det mys och efter det en promenad till (när Stella somnat) Hon är verkligen ingen jätte härlig period just nu. Så kul när man kan fråga henne vad hon gjort på dagis och hon svarar. Hon är så duktig att prata och är aldrig tyst :)
Det enda som är lite jobbigt är att hon fortfarande är svår att lägga för mig. För Lars går det hur bra som helst :)




Måndag

Imorse hade det kommit en heldel snö så var ganska nöjd när mikke skulle köra ist för mig. Men imorgon kommer jag inte undan, hatar snörök!!
Lars lämnade in subban på service idag, så jag åkte med honom hem, vi passade på att käka på stan, eastern blev det, smarrigt! Sen har jag myst med Stella, jobbat med sbk grejor, promenerat och plockat lite. 
Imorgon drar grabbarnas träning igång, så då börjar pusslandet för att allt ska funka här hemma. Men det är det värt!


Eftersom jag är så dålig på att uppdatera slänger jag in lite äldre bilder. 



5 dagarsvecka!

Hur ska det gå? Jobba full vecka igen? Har varit så skönt med ledigheten men nu kör vi igen då, med siktet på våren!
Igår drog jag och Sara in till stan. Shoppade och fikade med Lina. En mysig dag men inte så mycket shoppat som jag planerat. På kvällen kikade Maria förbi en sväng så jag Sara och hon spelade lite kort och pratade. Idag blev det soffan och vinterstudion,






Några bilder från ledigheten

/m

RSS 2.0