Sthlm

Usch vad jag har blivit dålig på att uppdatera här, finns som aldrig någon tid. Just nu befinner jag mig i ett hotellrum mitt ute i skogen känns det som. Är här på utbildning.

Har ju även firat min 23 års dag för någn vecka sedan, det var väldigt trevligt fick massa fina presenter. Annars vet jag inte om det har hänt så mycket, jobb, jobb och jobb sen har vi bokat resa till Barca också, ska bli jätte skoj!

längtar som en tok efter sommar, men förhoppningsvis är det väl dags snart.


/M

Bokat


2012 04 24

Idag blir kattungarna 3 veckor.


Sluta snöa!

Jag vill ha vår nu! Kan det bara sluta snöa, jävla aprilväder. /s


Kattungarna nyare bilder


fler som fyller år idag

Grattis Linda!



Happy Birthday


Fika

Imorgon från kl 15 är man välkommen till mig på fika! /m


kattungar

Förra tisdagen när jag skulle klappa puzzel så såg jag något svart som låg hos henne, jag blev ganska förvånad när jag såg att det var en liten kattunge. Den här gången blev det två små kissekatter (tur att det inte blev fler)
En är mörkrandig och en är helvit.
Jag har inte tagit så många bilder på dem, men här är mobilbilder från när de är nyfödda (vilket man kan se på den "vita" kattungen)





Jag ska ta några nya bilder och lägga ut, igår hade de öppnat sina ögon.

/S

bilder

Några bilder finns kvar från helgens påskmiddag men de flesta försvann :(





/S


----

Vill bara passa på att tacka för alla gratulationer och fina presenter!
Många saker som har blivit avbockade från min önskelista. Jag har bla fått : Pengar, kläder, bezzerwizzer, tvspel, smink, kandelaber, böcker, kryddsax, lotter, sbk mössa mm.

Igår skulle jag lägga in bilder från stockholmsresan, påskmiddagen och kattungarna på bloggen. När jag förde över bilderna till datorn så blev någt fel så säkert 100 st bilder försvann. Jag blev skapligt less, var sugen på att slå sönder datorjäveln. Det finns inget jag blir så arg på som min stackars dator.

Så det blir inga bilder nu.

/S


Helmutt

Ja som de flesta kanske har hört så har jag varit på djursjukhuset för första gången. I onsdags lyckades Helmer få i sig imodium (okänt antal) först spydde han och bajsade inne men var pigg jag ringde ds och de sa att det nog inte var någon fara. Lars var hemma med H och jag jobbade, nästa gång jag ringde hem var han jätte slö och bara låg och när Lars sa att han inte ens ville äta blev jag riktigt orolig så då ringde jag in igen. De tyckte att vi skulle komma in. Jag skyndade mig hem och när jag fick se Helmer blev jag jätte orolig, han orkade knappt lyfta huvudet. När vi kom fram fick vi hjälp och de kollade pulsen och konstaterade att den var på tok för låg, sedan gav det honom ett motgift då kvicknade han till, han fick även dricka kol. De ville behålla honom under natten så att de kunde ge mer motgift om det behövdes, hålla koll på puls och ge honom dropp. På torsdagen ringde dom och sa att han inte var så pigg än men att vi ev kunde hämta honom senare på em. Vi åkte in mot staden och runt fyra åkte vi in till ds trots att vi ej hört något, jag ville iaf träffa min prins en stund! När vi kom dit så var han fortfarande jätte hängig men han orkade gå och hade ätit, men de ville ha kvar honom en natt till. På fredag morgon ringde dom och sa att han var piggare och att vi fick hämta honom, tog med mig mamma och åkte in. Jag förväntande mig en Helmer som var fortfarande slö, men han blev helt galet glad när han såg oss och jag kände igen honom :) han har haft lite problem med magen (lös i magen, hård i magen) och varit lite trött, men idag var det full fart. Så nu känns allt jätte bra! Och imorgon ska vi träffa Ester! /m


Grattis Syster


Fika

Hola! På lördag fyller jag år, eftersom jag fyller år samma dag som Evelina har påskmiddag så bjuder jag på fika imorgon istället.
Fika imorgon långfredag alltså. Kom förbi när ni vill, dock inte på fm :) / S


mysteriet

Hittade en artikel i aftonbladet som hette "ny spökjul på greveholm"

Läs
 


/S




Helgen

Ja det har ju även varit helg. I fredags var det aw på jobbet, blev inte så jätte sent eftersom jag var så trött. Men det var iaf väldigt trevligt. På lördagen sov jag mest på dagen, sedan grillpremiär hos Sara och Mikke, en liten drink på kvällskvisten och Per o Tanja tittade förbi.
I söndags blev det städning och sedan finbesök av Maria och Elli, senare på kvälleb besökte jag Maria och när jag kom hem hade jag huvudvärk som fortfarande är kvar, dock känns det som den börjar släppa.
Ja en liten uppdatering iaf. Nu ska jag ut å nattpinka med Helmer. Sov sött!
Lite Helmer pics

Maritas önskelista

Eftersom jag älskar att köpa massa olika produkter så tog jag och letade reda på lite saker som jag skulle vilja köpa :)
/M

RSS 2.0