Härlig helg

Blev en härlig helg faktiskt, den inleddes  med tacos hos Frida på fredag, grabbarna hade match så vi tjejer åt tillsammans. På lördagen blev det fotboll, middag i stan å CLfinal med massa härliga vänner. Och igår massa häng med Sara. Ja en bra helg med ok väder. Har precis sprungit en sväng, hur skönt som helst ute idag!

På väg till stan 






Tomhet

Det är någon som saknas här hemma. I fredags var den jobbigaste dagen jag varit med om, sov gott älskade Helmer ❤️







Han som alltid fanns där och följde mig var jag än gick, man behövde aldrig vara ensam. Jag kan inte förstå, trodde att vi hade många år kvar tillsammans, saknar dig så mycket min fina vovve ❤️

Stolt

Ibland blir man extra stolt över sig själv. Idag tex, tog mig ut oxh sprang trots att jag endast sov ca 2 timmar osammanhängande i natt, jobbade sent, kände av halsen och var uppblåst i magen. Då blir man lite extra nöjd. 

Gårdagen var jobbig på många sätt och vis. Helmer fick operera sig igen, urinstenen var tillbaka och denna gång satt en ännu sämre till en sist. Så de visste inte om de skulle lyckas få bort den. Jag var i Sthlm och fick höra allt via telefon och grät lite då och då hela dagen. Tillslut ringde de iaf och sa att de lyckats få bort stenen som satt illa till. Men 3 stenar är kvar fortfarande. Så nu har han 3 stenar kvar i blåsan och vi måste såklart ha superkoll på om han kissar riktigt eller inte. Lillabubben, får gå igenom så mycket!




Sthlm

Befinner mig för tillfället i Sthlm , är här och jobbar lite. Hann med att träffa Maria en snabbis nu ikväll, blev en mumsig köttbit. 
På hemmaplan är allt lite jobbigt just nu, helmer har mest troligt fått tillbaka sin urinsten (som vi opererade honom för i februari). Så får se om det blir ny operation eller vad som hönder, så synd om honom då han har ont när han kissar. Synd om mattes plånka oxå, eftersom jag nästan använt upp alla försäkringspengar, så kommer nog svida en del. Men det är han värd min älskade bubbe!
Har varit underbart väder nu i helgen, så skönt! Vi har firat Ingrid och njutit av solen! Toppen helg!




Älskade hund ❤️

Hejhej

Här är det dött. Dålig vi är. Men allt rullar på som vanligt, jobb och helg osv. Idag har vi iaf varit på match, Stella skötte sig bra, så jag kunde faktiskt se nåt på matchen också . 

Två muppar

Häng på altanen, åh vad skönt det ska bli med sommar!!


I helgen blev det lite kalas, trevligt! 

När jag fyllde år blev det fest här, kul kväll!

Påpälsad Stella för några veckor sedan!

/m

RSS 2.0