Grattis Tanja!!

Någon fyller år idag, vem kan det va?


25 september

I lördags var jag, Marita, Tanja, Frida, Annso, Maria, Evelina och Malin hos Zalla och åt middag. Vi hade knytkalas med hur mycket god mat som helst. Tack för en trevlig kväll!


Grattis Mange och Frida


Blandade pics från iphonen








Helmer busar

Här är några bilder från augusti när Helmer busar med Ulfs valp Nicko.

Måndag 17

I helgen har jag hunnit med en hel del bl.a. Fikat på bageriet, prommis med Helmer och marita, varit på fotboll, roadtrip med mamma och Marita, filmkväll hos Tanja, dammsugit lgh, plockat och rensat lingon, städat förrådet mm. Äntligen börjar det bli ordning i lägenheten. Det bästa som hände i helgen var att Olle hämtade fåtöljen! /s


Onsdag

Någon som är i behov av lite kartong? Hämta hos mig! Ny byrå, tvbänk och bokhylla. Bara en bokhylla kvar att skruva ihop! Men den tar vi en annan dag. /s


Tisdag

Idag är det 5 år och 5 månader sedan vi startade den här bloggen. Marita startade masaa samtidigt som jag började jobba i Stugun. Det känns inte rikitgt som att det var över 5 år sedan.
Sedan starten har vi tjänat, hmm vad blir det.. 0 kr på den här bloggen :)

Imorse fick vi hem en leverans från IKEA, så ikväll vet jag vad som väntar. Det kan ev bli så att jag sitter där med en skitritning och svär över möbeljäveln som är så dumt konstruerad.

/S

Stockholm

Befinner mig för tillfället i Sthlm, är nere på tjänsteresa. Men har även hunnit med att träffa Helena och Maria. Just nu ligger jag på hotellrummet med huvudvärk, hade inte gjort något bra skoval, så har även ont i fötterna. Ja nu ska jag göra det jag är bäst på... Slappa :)/m


September

September och det börjar verkligen bli höst ute. 
I veckan börjar jag och Helmer på en agilitykurs, det ska bli jätte kul och spännande, varken han eller jag är så erfaren inom området :)
Jag har testat någon gång med Lindas hund Peppe, men han kan ju redan allt så det var inte så svårt då :) Blir nog lite större utmaning att försöka lära Helmer....
 
Nästa söndag bär det av mot sthlm, ska ner på några möten och passar då på att hälsa på lite i huvudstaden, så ni får se till att ha tid för mig på söndagen Madde och Helena, för då kommer jag.
 
Här kommer 2 bilder fårn förra årets stråk och två från te supen:
 

Blandade bilder från dagen

Har haft en toppenhelg, hade inte så mycket planerat innan helgen, men fyllde den ändå. I fredags blev det fotboll, i lördags fika på bagis sedan en promenad upp till sjön med Per å Leif, på kvällen blev det drinkar och tjejsnack hos Zalla och idag en sovmorgon ooch sedan en tur upp till mörtis.
 
Här kommer lite blandade bilder ifrån dagens utflykt till Mörtis, några i färg och några i svart vitt, hoppas att det duger ändå :)
 


 
 

RSS 2.0