Gott nytt år!!!




20131230

Årets julgranskort



Årets jultomte



Mina julklappar



/s


Härlig helg!!

har haft en härlig helg. Eller den började inte direkt bra, men efter att jag lugnat ned mig blev den toppen. Har bla: fikat med Annso, Madde och Ellenor, promenerat , plockat undan, fått till ett vardagsrum nere, klätt granen, hälsat på eve, sovmorgon, fått besök av Helena och milla, ätit fondue, hängt med Sara och mikke, spelat spel, spelat kort. Känns som alla år ledig imorgon men jag jobbar. Har dock bara 3 arbetsdagar kvar innan det blir långledigt.


/m

Bilder från helgen


Årets julklappshög! 


Mikke hade "herrmiddag"



Äntligen kom det lite snö



Bakat snickerskaka


Lyssnat på tompa




Idag kom tomten (Sandra) med present från London! Tack så mycket :)

/s

Helgen

Har haft en riktigt bra helg. I fredags var det julfest med jobbet, var inte kvar lika länge som jag brukar av förklarliga själ :) i lördags bakade jag Annso Sara och Malin tunnbröd i mårdsjön, första gången jag gjorde det, men det gick faktiskt bra. Sedan när vi bakat klart kom Lars , Berra och mikke upp. Då bakade vi lite pizza. Sen mot byn och lite häng hos Berra. Idag har Sandra med familj varit här och fikat. Vi har även bestämt oss för att köpa ny bil. En lite rymligare.
/m






4 december

På fredag är det dags för julfest med jobbet. Det blir julbord på swedparadise, samma som ifjol. Det är många anmälda så det blir säkert trevligt! 







Tisdag

Ska snart ut på promenad med Helmer, tack vare honom kommer jag ut och rör mig mycket. Går dock inte lika långt som jag brukar, men blir iaf några km varje dag. Nu har vi (läs Berra)börjat sätta upp lister här hemmA och förhoppningsvis kommer elektrikern och gör färdigt i veckan. Sen ska lite mer inredning inhandlas innan jag blir nöjd. /m


RSS 2.0