På jobbet

Så var det fredag igen! Jag är inne på andra arbetsdagen efter julledigheten och det känns helt ok! Nästa vecka är jag ledig, det ska bli skönt.
Julen har varit riktigt bra! God mat, trevligt sällskap och fina julklappar.
/s


Julledigt

Jag har turen att vara ledig de här två klämdagarna, så skönt med långledighet, det behövdes verkligen, det enda som känns trist är att jag har varit sjuk och ör fortfarande krasslig. Idag var jag iaf in till staden och smackade ett par skateskidor, så nu ska jag försöka börja med det, får väl se hur det går :)
Hmm det var nyss någon här uppe som smällde av massa fyrverkerier, undra varför, mitt i natten ju!

/M

Förbenad

beställde en Julklapp i början av förra veckan, så att jag skulle vara säker på att den kom innan jul. Idag får jag ett mail, tyvärr är varan slut. Ja men säg det lite tidigare då! PANIK, måste hitta ny julis!

Annars så har jag fått ont i halsen, har varit frisk hur länge som helst men nu när det börjar vankas ledigt, då kommer det.
Igår var vi på 1 års kalas hos Elli, hon bjöd på mat och fika, gott!

/M

En bild på en fin vän


Fler bilder från middag hos Zalla


Bilder från i höstas


.


2 advent

I helgen har jag köpt de första julklapparna, men annars så har det varit en väldigt lugn helg, knappt träffat någon alls. mest varit hemma och plockat och slappat. börjar äntligen att kännas som ett hem här. Alla är välkommen förbi när ni har tid och lust :) Rundturer varje dag en kl 17 och en kl 19.

/M

5 december

I somras bjöd evelina in till kalas vilket blev en mycket trevlig kväll/natt. God mat och roliga tävlingar efter nattakörv vid 5.00 på morgonen var det dags att gå hem och knyta sig :)
 
 
/S

fortsättning följer.. äntligen?!?

 
I juni uppdaterade jag bloggen med bilder från storsloken. Kolla
Jag la endast ut bilder från förfesten, men vad hände senare på kvällen?
Jo Marita tog över ansvaret för min kamera, smakprov
 
 
 
/S

4 december

Nu är det bara 20 dagar kvar till julafton! I helgen var vi till birsta och shoppade julklappar. Jag har fortfarande en del klappar kvar att handla, så det kan ev bli en stadsresa till helgen. Igår efter jobbet bakade jag saffransbullar. Jag upptäckte dock att jag inte hade så många bullformar, men det löste sig iaf!


Äntligen

I veckan ficxk jag äntligen tillbaka mina pengar, så jäkla skönt, hade nästan gett upp hoppet men det löste sig tillslut. Slapp även hyran i december, så nu blev det lite pengar över helt plötsligt :)
I helgen har jag hunnit träffa Madde, Ellenor och Annsofi. Hade även turen att jag fick middag hos Zalla igår.

/M

RSS 2.0