Fredag

Dålig uppdatering i veckan, men vi har fullt upp på jobbet nu och även på kvällarna. Vi har varit i staden och sett påfotboll, varit badvakt och ikväll är det dags att vara badvakt igen sen tror jag att det blir en pizza.

Imorgon blir det kalas på Orrvägen, skoj!

Nu har jag betalat av min ögonoperation, sköööönt att vara skuldfri!

/M

Tisdag

Varför måste det var så kallt hela tiden. Jag vill ju åka skidor och gå på promenader, men istället sitter jag inne, äter kakor och ser på OS.
Idag har Maria anlänt till bygden, så imorgon ska jag äta lurre med henne.

Till helgen som sagt tjejkalas hos Frida. Myys. var även där igår och fick avnjuta nybakta scons till sprintstafetten.

Ja men nu kanske lite os igen...


/M

vi lever

Blir inte så mycket fokus på bloggen nu när det är så mycket annat. Bla OS som tar upp mycket tid. I Lördags åkte jag och frida in till stan. Vi for till lina och käkade sen åkte vi till sandras singstarparty. Efter att vi hade kollat på skidåkningen åkte jag, frida, lina och lovisa på krogen. Det var väldigt trevligt. Jag och lovisa fick sjunga i mikrofonen när bandet lirade =) Tack mackan och simon som var chaufförer!

I veckan ska jag och marita vara badvakt, skönt att få det gjort. 

Mikkes bil var tydligen död idag. Jag måste försöka få igång den, fy faan.

Undra vad man ska hitta på ikväll, det lät som att marita skulle bort på fika..

/S
 


Barcelona alternativ.

Ok tjejer här kommer  några alternativ på nedresa.

Planet går kl 15:00

Tåg: om vi åker tåg går det ett som är framme kl 13.09 , hemresa tåg.
Fördelar: billigt (om vi bokar 90 dagar innan, då släpps de billlga biljetter) och man kommer direkt till arlanda
Nackdelar: Tight om tid, tar lång tid.

Flyg: Då måste vi flyga ned på fredagen, ev övernatta hos någon av våra sthlms vänner (om vi tar detta alternativ blir det nog tåg till hemresan, går att flyga men det flyg som går bäst tid är dyrt pga av att alla affärsresenärer åker med det flyget). Har  hittat flyg för 408:- men då landar det på bromma, men det är ju närmare till sthlm då.
Fördelar: Går snabbt, vi får hälsa på någon kompis i sthlm
Nackdelar: Blir dyrt då man först måste ta sig från arlanda till sthlm och sedan tillbaka till sthlm

Bil: Bra tider för att bila, problemet är att hitta en bil. Samt att alla ska få plats, men brittan är sugen att ta bil så då har vi en bil där då behövs bara en till.
Fördelar: Mysigt att bila, vi kan ha med fika, relativt billigt, vi kan åka när vi vill
Nackdelar: Svårt att få tag på en bil där vi ryms med våra resväskor. Kanske ingen som vill köra?, eller?

Vad tycker ni?

Torsdag

Os hela kvällarna denna vecka, några skrällar och några besvikelser. Ikväll håller jag tummarna för skidskyttarna. Känns som Helena Jonsson har stor chans att vinna ikväll om hon skjuter som hon brukar.


Fick en inbjudan till Frida den 27/2, det enda som skulle medtagas var dryck, ska den vara alkoholhaltig måntro?

Barcatjejer, vi måste bestämma hur vi ska ta oss ned tillarlanda, vore ganska nice med bil.

/M

fortsätt simma!


Grattis


Namnsdag


spindelharpan 4 färger

Nu har jag löst 6 st !

/S


fettisdagen

Jag är ett fan av semlor. Bullarna yummie, mandelmassa mmm och grädde! Fast jag är lite besviken på mig själv i år för jag hara bara ätit 2 st semlor hittills. Annat var det för några år sedan då jag åt ca 15 st under semleperioden. Idag vill jag iaf ha en semla eller två.
 Enligt viktväktarna tror jag att en semla är ca 11 points. Det är ungefär hälften av alla points som man får äta under en dag, men det är det värt!
/S


16 Februari

Bör man vara orolig? Såg på aftonbladet.se att norska polisen hade gjort en fantombild av en bil för att få hjälp att lösa ett mord. Så här ser bilden ut som dom har målat. På riktigt alltså.



/S


Helgen

Ja snart var även denna helg slut, vilket härligt väder det har varit! Igår på dagen gick vi på bagis och fikade, sen gick jag Sara, Annso & Frida på en promenad. Middag på lappa och sedan OS kväll os Sara och Mikke. Vi var ganska många (jag, Lars, Sara, Mikke, Annso, Jonas, Tanja, Per, Frida, Mackan, Mange och Anders) som hejade på Jonsson och ACO men vad hjälpte det.
Idag har jag varit hundvakt till Salka, vi var först ute och gick själv sedan följde Tanja med och vi passade även på att ta lite bilder. Efter promenaden träning och sedan oxfilé till middag.

Lite bilder från lördagen.




/M

bilder från dagen


....


Min bebis kommer kanske ikväll

Har haft den på lagning hos knasen, men tyvärr hade en hårddisk kraschat. Men nu ska jag köpa en ny hårddisk som knasen ska få sätta i. Så då köper jag en större och bättre :)

Som tur är sparade jag ned alla bilder förra veckan innan den pajade.

Nu håller jag på att fundera om jag hade något annat på datorn som jag ville ha kvar.

/M


Brrr

Igår sa Anders till mig att det skulle bli tö idag. Hmmm, han verkar inte ha så bra koll på vädret. Var nämligen minus 20 imorse.

Snart helg igen, tänkte fira med tacobuffé på Falkens till lurre.

Igår åkte jag Sara & Frida skidor, hur härligt som helst var det.

Här på jobbet håller vi alla på att lägga spindelharpan, vi tävlar om vem som lägger ut den flest gånger.

Ställning just nu:

Sara      5
Marita   5
Sandra   3
Maja       2
Daniel     2


/M

Evelina har namnsdag idag!




Torsdag

Snart är även denna arbetsvecka slut. Och i helgen börjar OS, jippi, vad skoj!

Igår efter jobbet var det fika och filmmys Hos Sara. Hon bjöd på varmamackor och jag hade gjort en paj. Det var jag Sara, Frida, Annso och Anders.

I helgen blir det nog lite skidor, hundvakt, os och träning.



Åh nu vill jag ha vår!!!!


/M


9 Februari

Nu är det 50 min kvar tills jag slutar. Idag ska jag iväg och simma i badhuset kl 19.00. Helst vill jag vara hemma till 20.00 när mästarnas mästare börjar, lite stressigt. Om någon undrar så hejar jag på Tomas Brolin =)

I helgen hann jag med skidåkning, städning, shopping, bowling och bio bla. Vi såg "Snabba Cash" och jag tyckte att den var riktigt bra. Jag har inte läst boken men jag ska göra det.

Snart börjar OS också!

och inte att förglömma Grattis till Lina som är så jävla bra!

/S


Teknikens under Grrr..

I helgen la min dator av, numer går den inte att starta upp. Har försökt systemåterställa den men det kommer bara upp något konstigt meddelande. Så nu har vi ingen dator, för på lars dator så är fläkten paj. Så nu kanske vi får ta fram gammsuggan då....
 Lars mobil har också lagt av, den säger att han måste ha ett sony ericsson batteri för att kunna ladda . Han har det batteri som han haft sen han köpte den. (han köpte den i somras)

En godnyhet är dock att vi har en ny dosa till tv:n så nu slipper vi gå fram till tv:n för att ändra kanal och höja volymen :)

/M

Måndag

Tillbaka på jobbet efter hlgen, har träningsvärk idag. Härligt!
I helgen har jag hunnit med en del, i lördags åkte jag Lars och Tanja in till staden. Lars köpte längsskidor och jag köpe vallningstejp och en hårtoning (av lina). På lördagkväll var det schlagerkväll hos Mellis, mycket trevligt.

Och igår åkte jag Sara och Lars milspåret sedan fotbollsträning med utfall och grodhopp och det känns idag vill jag lova.

Nu är det ny arbetsvecka och jag jobbar till halvsju.

/M

buhuu

storlien inställt.. tråk
/S


Jag mötte soja

jag mötte soja, jag mötte soja, hon var så snäll och glad!

Ja Soja är alltså Åsa & Mattias lilla söta hundvalp. Var nyss ut med Åsa och fick gosa lite med Soja.

Igår var jag och Saras hos farmor en sväng, vi fick lite fika och satt och pratade en massa, mysigt!

Tydligen strejkade Lars bil idag, inte bra.

Har glömt att berätta att vi är med i stryktips sm, jag fick 10 rätt i lördags men Frida var bäst och fick 12 rätt hon och Stefan toppar.


Nu jobb

/M

3 Februari

Yes! Nu fick jag min ledighetsansökan inför barca beviljad! Bara 3 månader kvar :)
Ikväll planerar jag och marita att gå på en promenad och hälsa på farmor. Vi ska kolla om Frida vill följa med också och få lite uppdatering om skolan.

Till helgen blir det en tripp till Storlien med jobbet. Vi har inte fått så mycket info om vad som kommer att hända där men roligt ska det bli.

Imorgon är det ljusparty hos Tanja!
/S


Grattis gammsugga!


bilder från fonduekväll


Helgen

Åh vilken perfekt helg jag har haft, känns som jag hunnit med så mkt. I fredags var det ju fonduekväll hos Sara. Det var jag, sara, zalla, frida, annso, tanja, lina och lovis som var där. Tror att det var runt 3 tiden som vi hade lekt färdigt. Hur mysigt som helst var det. Roligast var när zalla skulle agera lekledare på charader, hon var lite för full för det och läste reglerna tusen gånger och den enda som inte förstått regleran var hon :)

I lördags på dagen tog jag det mest lugnt var på bagis en sväng och sedan käkade jag Lars och Sara tillsammans. Runt fem åkte jag Sara och Tanja mot nornan för att duka ut bord till after bandyn.
Sedan satt jag och Sara i inträdet mellan 19-21. Vi tänkte bara ta någon cider och ta det lugnt. Men Frida kom ner vi skrattade och hade kul, sedan var vi på G. Då anslöt även Zalla och sen var dans som gällde resten av kvällen.
Var jätte skoj! jihooo.

I igår så hade vi första fotbollsträningen och det känns i kroppen idag, är öm lite här och var. På kvällen blev det film mys med lars.

Ja det var min helg.

Nu är det ny vecka och idag fyller IDA år, Grattis till henne!


Kallt var det idag också, men än minus 30. Usch.

/M

RSS 2.0