Bilder från åre

Här kommer några fler bilder från Åreresan.
 
 

20140331

Igår var jag in till stan och kollade på fotboll. De var dm matcher på jämtkraft arena. Innan matcherna hann jag kolla en sväng på lillänge. Jag var in på buketten och shoppade lite, och Apoteket såklart! 


Jag köpte en rosmarinplanta. Sen köpte jag lite frön så jag kan plantera lite kryddor själv. 






Köpte några skyltar också. 

/s

Älskar våren!

Fy fan vilken härlig dag! Sitter just nu på pålan och njuter i solen.
Förut blev det lurre på bagis med zalla och Sara. 






8 veckor idag!




Plötsligt händer det!

Stella sov från 22.30 till kl 6. Vanligtvis brukar hon äta vid 3-4. Nu åt hon vid sex och sedan sov vi till 9. 
Sömnen på nätterna har fungerat bra sen hon var någon vecka , dock är hon dålig att sova på dagarnA. Igår tex gick vi upp vid åtta, hon sov typ en kvart i famn på föräldragruppen , sov kanske 30 min när jag gick på promenad och sov 15 min vid nästa promenad. Men från klockan 15 fram til nattning vAr hon vaken... Känns som att hon är vaken så långa stunder ibland. Visst ibland kan hon ta en lång sovis på dagen, men det är inte ofta. En nyfiken liten tjej som vill vara med :)




Grattis Sandra





Marita 20 år!

Produkter:
-glamglow (ansiktsmask)
-clinique blended face powder
- vattenfast mascara
-shampoo och balsam med god doft

Övrigt 
-något skoj tillsammans med vänner
-kläder, allt möjligt men främst till överkroppen :)
-en cykel
-en klocka gärna i roséguld
-kanske en manikyr?!
-rayban wayfarer


Listan kan komma att uppdateras :)




/m

20140324

Jag har fått lite efterfrågan på vad jag önskar mig i present, nu har jag funderat och kommit på några saker.
 
Porslin- tex skålar. Bruka, lila tekopp med fat från bruka.
Kläder- vardagströjor, underkläder , t-shirt, linne, jeans, träningskläder - linnen lite större, byxor och shorts tighta, kanske någon större träningsbyxa också
Skor- tex vans vita
Hörlurar - små
Handväska- liten svart enkel
Schampo och balsam som luktar gott
Juicepress
Böcker -
Smycken - armband, halsband
Pusselmatta?! - en sån som man kan bygga pussel på som går att rulla ihop
 
Jag fyller på listan om jag kommer på något mer.
 
 
/S

Bilder från Åre

Här är lite blandade bilder från en riktigt bra helg i Åre. 













Några bilder har jag snott. 

/s

Åre

Befinner mig just nu i Åre . Trodde aldrig att jag skulle följa med hit med en bebis på 7 veckor, men hittills har allt gått strålande tack vare mina underbara vänner. Jag har varit orolig för nätterna och när vi ska äta ute. Men första natten gick strålande, precis som hemma, la henne runt halv elva och fick amma vid 3 och 6.30. Gick även bra när vi åt, dock bar vi dit henne i babyskyddet ist för att ta barnvagnen (vi åt på ett litet ställe). Men det fungerade bra, blev lite böl på slutet men det kirrade zalla. Idag på dagen gjorde jag och Frida Åre, fikade och mös i solen. Konstaterade att  en kladdkaksbit är dyrt på årebageri (75 spänn). Nu är halva hänget ute och dricker drinkar och kvar är jag, den gravida, gamlingen och ynglingen och stella. Nu håller vi tummarna att hon sover i natt med. 
/m






Onsdag

Idag har stella knappt sovit en blund sen kl 8 imorse, hon sov lite medan jag gick till och från per, sedan har hon varit vaken. Hon var dessutom grinpuppa imorse :) Blev iaf fika hos Per idag, både Jonas och Olle kom dit, så blev lite kusinhäng. Efter det har vi åkt och delat ut brev, badat stella och kollat på tv. 
Imorgon är det dags för 2 månaders kontroll ( även fast hon bara är 7 veckor).

/m

Jobba

Idag var jag faktiskt på jobbet i 2 timmar för att vara med på möte. Lars fick åka hem från jobbet och ta Stella under tiden. Efter det blev det promenad, tänkte att tjejen skulle sova en sväng sen, men det tyckte inte hon, så nu ser vi på tv. Åh jag vill städa och plocka undan här hemma, men hinner ju aldrig. 


18 mars

I lördags var vi hos Lars och Marita och grillade. Malin var duktig och passade på att göra ett inlägg på våran blogg. Maten blev yummie! Efter middagen spöade jag de andra på Chicago. 





I fredags var det AW på jobbet, det var väldigt trevligt. Det fanns ett stort utbud i baren, tom irish coffee! 





Till helgen kan det ev bli en tripp till Åre! 

/S

Ikea

Ja igår styrde jag Frida och Stella mot Ikea. Jag var nervös över hur det skulle gå. Och det gick ju som det gick, S sov knappt på hela dagen, s sket ner sig på Ikea, jag fick amma på pinsamma ställen, s ville helst inte ligga i vagnen utan hon ville vara med och se. Men vi överlevde och är glada att Frida var med :) skulle haft med bärselen så hade allt gått lite snabbare. Men detta resulterade iaf i en natt där jag endast behövde amma en gång. Hon sov från 22.30 till 4 och sedan sov hon till 7.45. Vanligtvis ammar jag 2 gånger på natten. Snart ska jag faktiskt på jobbet på ett möte. Ja nu blocksover visst stella igen ! 
Från shoppingturen

Just nu, sover på min mAge.

/m

söndag

Har precis varit ute på en promenad och fick oväntat sällskap av Malin som precis kommit hem från utlandet. Jätte härligt väder ute och nu har det dessutom torkat upp, så man slipper duscha Helmer varje gång man varit ute och promenarat.
 
Igår hade årets första grillning här hos oss, Malin, Mikke och Sara var här. På dagen hade vi även besök av Zalla. Stella var snälla hela dagen och sov ganska mycket på kvällen så jag var rädd att hon inte skulle kunna somna på natten, men det gjorde hon, vi sov till 10.30 imorse.
 
Imorgon ska jag, Frida och Stella på Ikea på en shopping tur. 
Det märks att tjejen börjar bli äldre, nu kan man underhålla henne sedan får man massa leenden tillbaka :)
 
 
 
 
/M
 

Gästbloggar

Hola
 
Sitter hemma hos Marita och Lars där vi snart ska äta gomiddag. Blir grillad entrecote med tillbehör. Statusen för samtliga just nu är: Mikke och Sara gör egen bea, Marita gör rödvinssås, Lars är grillmaster, Stella sover och Helmer har precis fått sin mat så han går mest bara omkring och är nöjd, i think. 
 
Själv gör jag inget just nu men tänkte ge mig på en Banoffe pie senare, aldrig gjort det tidigare så det blir spännande. Måste säga att jag är imponerad över hur duktiga de är på matlagning, egen bea, improviserar ihop en marinad och rödvinssås från grunden. Mina inspirationskällor!
 
För er som inte vet vem jag är så heter jag Malin och är sambo med tjejernas kusin Olle. 
 
 
Så här ser jag ut, en bra dag.
 
Ha det bra/Malin

Sopponsdag

Idag hade vi turen att bli bjuden på lunch till Malin. Stella blocksov från det att jag gick hemifrån tills dess att jag var hemma igen. Jättegod laxsoppa fick vi (jag å per). Det är så härligt att det börjat smälta ute nu, dock är det mindre kul med långhårig vovve, fastnar massa grus i pälsen , så det blir dusch så fort vi tagit en promenad. Såg dock att det ska bli minusgrader nästa vecka... Åh, ge mig vår! Imorgon har vi inga planer, men lär väl bli en promenad iaf!





Fika

Idag har vi varit på BVC igen, lillan väger nu 5130 g och är 59 cm lång. Lite avvikande på längdkurvAn, den går spikrakt uppåt, blivit 3 cm längre på 1,5 vecka. Men allt såg bra ut. Efter det tog jag Stella och Helmer en promenad till skolvägen, där fikade vi med Malin o Berra . Ja det är väl vad jag hunnit med idag :)


Bilder m.m

Länge sedan jag uppdaterade nu. Som ni märkt skriver jag mest om Stella nu, men det är för att det är henne jag ägnar mig åt hela dagarna :)
 
Sen sist har hon iaf fått träffa Maria och Zalla för första gången, varit på 30 års kalas. Idag blev det fika på bagis med Malin och Annso och sedan tog vi en promenad, självklart var Helmer med också.
 
Som ni kanske läst så kommer mitt jobb inte längre finnas kvar här i Stugun, så det är mycket att fundera på när det gäller det också. Känns mindre kul att börja pendla precis då man fått en liten prinsessa, men det får jag nog stå ut med. Känns konstigt att jag redan gjort min sista dag på mitt älskade jobb :(
 
Och över till något annat, Stort Grattis till Åsa som fyller 30 år idag , eller hur var det nu igen :)
 
 
Och här kommer några bilder!
 




 
 
/M
 
 
 
 
 

RSS 2.0