Dags för jobb

Då har ännu en härlig helg passerat. I fredags blev det först middag hos Sara, sen kom det dit lite folk och vi drog vidare mot falkens. Trevlig kväll! Tror inte jag har en enda bild , som vanligt.
På lördagen var det bagis och häng här hemma, tror jag. Lugn och skön dag och det behövde jag efter fredagen ☺️

Nu är det dags för ännu en arbetsvecka, känns sisådär, men tiden går ju snabbt när man har roligt !


Fredag

Alltid lite extra bra stämning på jobbet på fredagar. Och idag har vi turen att få frukostmackor och fredagsfika och när vi ändå är igång så ska vi lyxa till det med lunch på Tages!


Bilder

 

 

Oktober

Kanske dags för en uppdatering här, eller vad tycker ni. Var ett tag sedan sist. Men vardagen rullar på, har haft turen att få ha Maria på hemmaplan i 2 månader, men nu har hon flyttat till Paris, så man måste väl börja kolla på biljett dit :)
 
Har iaf varit 2 roliga tillställningar nu i oktober, dels dans på nornan och sedan hade Malin 25 års fest med 90 tals tema. Jag har blivit så sjukt dålig på att ta bilder, så har ju typ aldrig några, jag måste minsann skärpa mig.
 
På jobbet så har jag börjar med min nya tjänst, supportsamordnare, känns kul, lite tråkigt att inte tillhöra mitt underbara team längre, men har ju turen att sitta kvar med dom iaf. 
 
Och Stella då, hon pratar för fullt, hela tiden. Jätte duktig att uttrycka sig och är lite lillgammal när hon pratar, iaf ibland. Hennes bästisar är Tomas och Ingrid. Hon gillar att vara dagis, hemma och att hälsa på folk, så hon är nöjd för det mesta. Fick vabba några dagar för 2 veckor sedan då hon åkte på en ögoninflammation.
 
Och Helmer han saknar jag varje dag, min lilla vovve.
 
Löpningen har haft uppehåll i ca 1,5 månad då jag varit förkyld, men nu har jag äntligen kommit igång igen. Känns skönt faktiskt. 
 
Idag är det torsdag så snart helg igen, veckorna går fort och helgerna går ännu snabbare.
 
Lite bilder i nästa inlägg
 
 
 

RSS 2.0