Veckan

Ja veckan har verkligen bara försvunnit, har hängt med Helena och barnen, Ingrid och Frida, grattat farmor och Birgitta , varit i stan och hittat klänning till bröllop , match, knappt varit hemma med andra ord. Nu ikväll började jag rensa ur min garderob. Är så dålig på att slänga saker men än så länge har jag plockat ur typ 2 Ikea kassar! 

I helgen är det dags för bröllop nr 2. När jag sätter nig framför datorn ska jag lägga in bilder från bröllop nr 1. 






Stella blev 21 veckor idag och på måndag blir hon 5 mån så då är dags för vaccination igen! 2 tänder har pluppat upp nu och hon är en vilde. 

/m


Bra dag!

Dagen kunde inte börjat bättre, blev nämligen väckt av ett sms från Maria att Ellis lillebror hade tittat ut!!! 
Efter det blev det besök på Kompa med zalla. Helena bjöd både på lunch och fika, och efter det tittade vi förbi hos Frida. Knappt varit hemma med andra ord :) 






Helena är hemma!

Ja min fina vän Helena är hemma också. Hängde med henne i torsdags och blir mer mys till veckan !



Midsommar ,bröllop och möhippa

Har hunnit med en hel del på dessa två midsommardagar. Igår var jag på ett jättefint bröllop, min vackra kompis Ellenor och hennes Nils som sa ja till varandra. Så kul att jag har 2 bröllop kvar! Sedan åkte jag upp till sjön och firade enligt tradition midsommar där. Förra året berättade jag på midsommarafton att jag var gravid och det här året satt både jag och Frida där med våra underbara döttrar! 

Och idag blev det möhippa för Evelina, allt gick inte enligt plan, men jag tror och hoppas att bruden är nöjd. Vi kidnappade en trött, illamående tjej , som fick börja dagen med ridning på datte som hade klätt upp sig. Sedan åkte vi mot döviken, där körde vi blindkörning (jag och Hanna vann), sedan lite zipline och körv. Efter det dans i sporthallen, partybuss och avslutningsvis tävlingar, mordgåta och middag med raggartema!! 








Mer bilder kommer sen! 
/m

Klippning

Igår var en hektiskdag för mig som annars inte gör så mycket på en dag. Vaknade och stökade undan lite i köket, tog en promenad med helmer och gick på affären, sen kom Åsa och Tea förbi och hälsade på, när de var på väg kom Frida och Ingrid och när de gick drog vi till stan, jAg skulle äntligen klippa och slinga håret. Efter lite amning i bilen på Storgatan tog Lars med sig stella till sin mormor. Var hos lina i 3 h sen hem och iväg på jobbfest! Var iaf en väldigt trevlig dag där jag han träffa många! 





Längd och vikt

4,5 mån
6670 g
67 cm
 Och idag kände jag första tanden, så bara att hålla tummarna att jag inte blir biten!


Snäll moster

Igår fick Stella en tröja av sin snälla moster! 



Besök

Idag har vi haft besök hela dagen. Vid 10.30 kom Madde ,Mathilde , Annso , Frida och Ingrid . Vi fikade och pratade, sedan tog vi en promenad. Efter det kom Linda förbi en sväng och jag fikade ännu lite mer och efter det blev det fotbollsmatch. En bra dag med andra ord. Jag har äntligen fått tillbaka rösten, tyvärr har jag fått hosta. Hoppas att den försvinner snart. 




Stella, Elli och Ingrid ses för första gången

 

stella växer

 

Ingen röst

Igår och idag har jag varit utan röst, ganska pigg för övrigt men lite irriterad i halsen. Igår blev det ett besök på Ikea och idag har jag mest plockat här hemma. Jag, Frida ,Ingrid, helmer och stella tog den första barnvagnspromenaden efter deras flytt till stugun, gissar att de inte är den sista. 
Jag har kommit fram till att juni är den bästa sommarmånaden, för de är så härliga och ljusa kvällar, jag hoppas att värmen stannar. Imorgon är det dags för BVC besök, blir spännande att se vad tjejen väger och hur lång hon är! 
Nu ska jag göra ett försök att sova! 




/m

Maria

I veckan har vi hunnit umgås en hel del med Maria , i måndags hängde vi även med Melina en sväng. Har köpt en vagn av henne som är tänkt som Stellas dagis vagn. Vädret kan man ju inte klaga på heller, visst idag var det lite grått, men det var ändå värme i luften. Nu ikväll gick jag stella och helmer till Sara och fikade en sväng. Stella fick testa sitta i barnstol första gången idag, gick galant! Slänger in några bilder från veckan. 









Helg

Har haft en underbar helg! Har köpt plant, hälsat på farmor och Christin, umgåtts med massa härliga vänner, varit på expon, loppisfyndat, grillat, städat, promenerat, fikat, spelat spel, kollat på Frida och Tommys hus, hängt med min fina dotter och min söta vovve. Ja helt perfekt. 

Lite bilder 









RSS 2.0