3 månader

 
På bilden 3 timmar gammal.
 
/M
 

Påsk, födelsedag m.m

Ja någon vecka sedan jag skrev senast, och det har hänt en hel del på den veckan. Helena har varit hemma så vi har lunchat och hon hälsade på en kortis med Freja. Sedan fyllde jag ju år förra onsdagen, bjöd på tårta på onsdagkväll, då kom Mamma, Agneta, Leif, birgitta, Kalle, Annica, Mange, Sara, Annso, Malin, Per, Ante, Melina, nelly, Emil. Fick Pengar, ansiktismask, , lotter, läppglans, snarra, blommor och en tatuering(sara tror att jag ska våga göra det).                                                                                                                                 På torsdagen hade jag bjudit in på middag, fullt upp hela dagen med att förbereda, som tur var kom Frida och passade Stella medan jag och Lars fixade. Fick besök av Gunnar och Emma på dagen, de hade med sig present till Stella, och Gunnar trodde att jag hade fyllt 29 ! På kvällen kom det 15 pers på middag, jag bjöd på pulledpork. Fick presentkort, manikyr och 6 st glossybox. Blev en trevlig kväll, men bara för att jag ville umgås så var Stella jätte grining på kvällen (typ enda kvällen hon varit det :))                                                              På fredagen blev det en sväng upp på sjön på dagen, på kvällen kom Malin förbi en sväng. Och på lördagen var det dags för den årliga påskpartyt hos Eve och PM, lika trevligt som vanligt! och på söndagen kom berra hot och satte upp lister i vardagsrummet nere och på kvällen middag på pålan.     Jaen härlig påskhelg har det minsann varit, nedan kommer lite blandade bilder, den översta är dock några år äldre :)








 
 
 
 
 
 
 
 

12 veckor




24 april

Igår efter jobbet åkte jag med Lars, Marita, Malin, Stella och helmer upp till mörtsjön. Mikke Olle och Per hade åkt upp lite tidigare. När vi kom upp stod Per och lagade middag till alla. Han gjorde en supergod wok. Annsofi kom också upp och åt. Mysigt att sitta ute i solen, umgås och äta god mat. Efter maten blev det en skön promenad hem. 





Tack Per!

/s


Marita 30 år!

Idag fyller Marita 30 år, 30 ÅR?!?! helt sjukt!
Grattis på födelsedagen älskade systeryster!
 
 
 
 

Måndag

Måndag igen. Helgen var bra, fredagen tillbringade jag och helmer hos Sara. Var dör från 14 till 22. Träffade alla tjejer å mös. På lördagen åkte vi till Lars morbror som fyllde 50 år och på söndagen fick vi besök av Lillen, Jenny och Jack! Så full rulle hela helgen. Idag blev det en tur till staden och sen kom Helena och Freja hit på snabbvisit! 






Onsdag

Idag blev det en tripp till Färsån, jag var kaxig innan och trodde att jag hade koll på var jag skulle. Det visade sig att jag inte hade det. Men tillslut kom jag fram med lite hjälp. Var iaf och hälsade på Hanna, riktigt trevligt och kul att se hur de bor.

När jag kom hem blev det en promenad i solen med Helmer och Stella, lite matlagning, en till promenad och tv. Nu sover barnet och jag ska väl lägga mig strax också.

Har suttit och kollat på lite möbler nu, vill köpa soffbord, sänggavel, matta, kanske någon fåtölj.
Vill bara få klart vardagsrummet nere, sen är det väl dags att ta itu med Stellas rum, än så länge har hon en säng och en byrå :)

Till veckan kommer Helena, ska bli så kul att träffa henne och tjejerna!



/M

Lunch

Förra veckan var jag på "mammalunch" hos Jessica och imorgon ska jag till Hanna och hälsa på. Stella är alltid så trevlig när vi hälsar på folk (blocksover). Så roligt att hon sover när man är borta men hemma då vill hon minsann vara vaken. 
Idag har vi varit på föräldragrupp , sen trodde jag att jag skulle till bm, men det var visst idag. Ska se så att allt läkt som det ska. Men tiden var imorgon, ska försöka ändra den eftersom jag ska bort. Sedan var vi på pålan och umgicks med kusinerna på mammas sida. 

Och nu ska vi sova! 




/m

7 april



Det var fint pyntat på mitt skrivbord idag. Tack så mycket Sandra och Malin! /s 

Måndag

Och Saras b-day! Har haft en bra helg iaf. I torsdags hade vi finbesök av Linda, så kul att träffa henne, var några månader sen sist! Tyvärr var ingen av vovvarna med, men jag har lovat Helmer att vi ska åka dit när Ester och jaffa slutat löpa. 
Funderar att bjuda på lite mat på skärtorsdagen (eftersom jag fyller 20) hur ser det ut då? Kan ni?
Bjuder på 2 bilder , stella och helmer just nu. 




Grattis älskade syster!




9 veckor idag




Tandis

Nu ska jag till tandis och spendera pengar, sen blir det BVC, vägning och mätning. 

Stellas nuvarande sovplats.

/m

Stella ca 1 mån

 

RSS 2.0