sommarens mobilbilder del 3

Jag har bakat tekakor, vunnit pengar på bilbingo och lotter
Fina sommarkvällar , trött katt
Jag, Marita, mamma och Helmer var på cafe och gårdsbutik i Strömsnäs
Sista veckan på min semester var riktigt fin, sol och bad!
 
 
Fotboll och OS har också varit en stor del av sommaren
 
 
/S
 

sommarens mobilbilder del 2

Det blev flera härliga dagar på stråket
Vi har varit och fikat på café Lupinen.. två gånger. Jag har bakat bullar
Jobbigt att busa
Plockat hjortron, bakat paj
 
Varit och hälsat på Linda,Helmer hade syskonträff. Många promenader med Helmer
 
fortättning följer...
/Sara
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarens mobilbilder

Här kommer några mobilbilder från min sommar! Vi börjar vid midsommar, en riktigt fin dag!
 
Sista bilden som jag tog på Jamjam innan hon flyttade. En del bilbingo har vi hunnit med
Mörtsjön
God mat. Spelkväll hos Evelina
En promenad upp på Stuguberget. Testat pastamaskinen. Mys 
fortsättning följer..
/S

Middag hos Ellenor

i somras så blev det även en liten reunion hos Ellenor, jag Madde och Annso åkte dit. Vi åt middag, pratade, gick på promenad och jag fotade en del. Här kommer några bilder:)
 
 
 
Ellenors söta son ställde glatt upp och poserade på massa bilder. Så kanske kommer några sådana sen om jag får tillåtelse att lägga ut dom.
 
/M

Helmer, Ester och Elvis 1 år

 
Tänk att nu blir min lilleprins 1 år, vad tiden går snabbt! Han har växt som tusan och blivit en duktig vovve. Han var bara hälften så stor som sina syskon när han föddes men nu har han växt och blivit stor pojke. Är så glad att jag köpte den här sötnosen han får mig alltid på bättre humör, förutom när han gör matte orolig förstås, genom att tex äta sånt som man inte ska äta:)
 
Grattis till er små sötnosar!
 
 

Grattis Madde


Bilbingo

Har ju blivit en del bingo i sommar vi har vunnit endel faktiskt, men när vi åkte till häggenås på midsommardagen för att spela om 150 000:- så var vi inte nära. Det var sjukt mycket folk och vi hade med oss sjukt mycket fika. En trevlig kväll, tog dock typ en timme att ta sig från parkeringen. /m


Fler bilder Sthlm


Bilder


Semester (sthlm)

Tänkte berätta lite om min semester och vad jag har haft för mig. Första veckan var ganska lugn, blev hyfsat väder på torsdagen och fredagen så då var jag faktiskt uppe på sjön och tog mitt första dopp.
 
Veckan efter fick jag ett infall och bokade en tågbiljett till Sthlm, samma dag som jag ska åka ned är Mange på besök och blir också sugen på att åka ned. Han börjar leta biljett för att kunna åka med samma tåg, men han tyckte de var för dyra. Han följer med å skjutsar mig in till stan och försöker övertala Lars att dom ska ta bilen med, han försöker även intala mig att åka tillbaka till Stugun och sedan åka bil ned med honom, men jag litar inte på Mange , trodde han drygade sig, så jag hoppade på tåget. När jag åkt någon timme ringer Mange och säger att han är på väg ned, haha.
Kom iaf fram till sthlm på kvällen, första natten sov jag hos Helena, så jag hoppade på tunnelbanan och åkte mot vällingby. När jag kom fram fick jag massa gott fika, vi pratade lite sen la vi oss (mange kom dit några timmar efter mig). På onsdagen blev det snabbshopping i vällingby sedan tog vi bilen mot slussen och åkte mot Grönan, där mötte vi upp Maria, Elli och Madde. På grönan körde vi femkamp och åkte några karuseller. Efter det åkte jag mot Maria i enskede, hängde där en stund och sedan mötte vi upp alla igen och gick och käkade på koh phangan.
På torsdagen tog jag och Maria en promenad mot Madde för att spana in hennes och Linus nya lägenhet. Maria hade några ärenden så hon drog vidare, men jag fick fika hos Madde. Sen gjorde vi stan och mötte upp Helena och Freja och senare även Maria och Elli. Sen blev det tacos hos Maria innan jag blev upphämtad av Gunnar. Skulle lifta med honom till stugun så då följde jag med mot vätön och sov där sista natten innan hemfärden. 3 intensiva men roliga dagar i sthlm hann jag med.
 
Här skulle jag ha haft massa bilder, men alla dom finns på telefonen. Kommer ev ett inlägg snart med bilderna :)
 
/M

Fler bilder från Midsommar

Här kommer lite fler bilder från midsommar, bilden på Tanja är tagen med reflexskärm.
 
 
/M

Evelina 25 år

I mitten av Juli så fyllde fina Evelina 25 år. Och självklart bjöd hon in till fest. Vi var ett gäng tjejer som åt mat och lekte, sen kom det lite mer folk framåt natta, tror inte jag var hemma förrän halv sex... Mycket trevlig kväll !
 
Här kommer lite pics
 

Grattis Ante


Tisdag

Idag har jag varit på fotboll, blev vinst så det var ju bra. Annars har det inte hänt så mycket sen senast, vi bjöd hem Per, tanja, Sara och Mikke på porterstek i söndags, såg på 100 m finalen. Har fortsatt att träna på crosstrainern och även tagit mig ut på promenader så klart. Hoppas att man märker resultat snart :)
 
 
Ja men nu ska jag sova. Natti!
 
/M
 
 

Tisdag

Idag har jag varit på fotboll, blev vinst så det var ju bra. Annars har det inte hänt så mycket sen senast, vi bjöd hem Per, tanja, Sara och Mikke på porterstek i söndags, såg på 100 m finalen. Har fortsatt att träna på crosstrainern och även tagit mig ut på promenader så klart. Hoppas att man märker resultat snart :)
 
 
Ja men nu ska jag sova. Natti!
 
/M
 
 

Freja 2 år

 

Sommar

Vad har det varit för sommar egentligen, känns knappt som det varit någon. Har iaf jobbat en vecka nu efter semestern och det har gått bra. Idag har jag varit på marknad i fugulsta och hälsat på Linda och vovvarna, Helmers bror Elvis kom på besök från arjeplog, jätte roligt att få se honom igen. Här kan ni gå in och läsa om Helmer och hans familj, det är mina kompis Linda som är uppfödaren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För övrigt har jag köpt en crosstrainer, nu ska jag komma iform, den här veckan har det blivit 3 pass på crosstrainern, 1 löptur och en massa promenader, förhoppningsvis får jag hålla mig frisk.
 
ska försöka uppdatera bloggen bättre nu och lägga in lite bilder från sommaren. Har dock inte tagit så mycket bilder på min semester :(
 
/M

RSS 2.0