Stella

Vad stor hon börjar bli vår tjej. Hon är alltid så glad, snäll och full av energi. Man känner att man missar mycket på veckorna när man jobbar, men jag får ta igen det på helgerna. Stella och Lars har massa små interna grejor som bara dom gör men varandra, så man känner sig ju lite utanför när man inte hänger med på allt nytt som hon lär sig. Förra veckan lärde hon sig att åka på sin igelkott själv.  Hon går till matstolen och vill upp där när hon är hungrig. Så fort hon ser något ärbart på bild ,tv, affären, hemma så säger hon mmmm. Hon gillar att mata helmer. 


/m

Grrrrrr

Vi har ju haft problem med våran tv förut när vi dragit ut strömmen på den. En gång tog christin in den till stan, sedan började den bara fungera och en annan gång slog jag den så att den började fungera. Men nu efter gårdagens strömavbrott verkar den helt död, Lars skruvade t om isär den. Så vi lär väl må köpa en ny tv.... Jihooo, eller inte. 



Helgen

Så var den helgen slut. Men har som vanligt haft en bra helg. I fredags var vi bara hemma, kollade på På Spåret. I lördags blev det promenad bagis, promenad, sedan skidor på tv. Jonas och annso titta förbi sedan lagade vi middag tillsammans och spelade spel. När vi spelade spel kom även Frida och Tommy och joinade. Idag har det blivit häng på pålan, promenader, längd VM, film, och nu ska jag försöka sova! 




Bio+middag

Imorgon efter jobbet stannar jag Sara och Malin kvar i staden. Sedan ska vi möta upp Annso och Frida, det blir middag och bio. Ska bli mysigt. Lika bra att passa på att stanna i stan när man ändå kommer hem så sent denna vecka. 
Runt halv åtta är vi hemma och då åker vi typ 8.45 från Stugun, så det blir långa dagar. 
Vanliga veckor blir mycket bättre då åker vi runt 7 och är hemma ca 17.15.
 
/M

Katastrof

Ja idag gick typ allt fel för oss :) Vi skulle in med Stella till sjukhuset, hon har ju knöl under armen som vi har kollat upp, den är ofarlig, samma besked har vi fått av tre läkare nu. Så därför kändes besöket idag så onödigt. Men men. Vi kom iväg i planerad tid, vilket var så att vi skulle hinna in till sjukhuset och hitta en parkering (finns ju aldrig någon parkering där, blir förbannad bara jag tänker på det) När vi kommit en bit från Lillsjöhögen så kräks Stella, och inte lite heller utan alla frukost. Blev ju samma sak när vi åkte till sthlm i höstas, jag tror att det beror på när hon ätit frukost och man sätter henne i bilen direkt efteråt. Men iaf så kräktes hon ju ned täckjackan och sin dress som hon hade på sig och bilstolen. Och jag då hade ju bara packat med ett extra ombyte med en kortärmadbody... Så det blev ju inge bra när jackan var full med spya. Vi fick såklart stanna och byta om på henne och torka upp från stolen. Så vi tappade värdefulla minuter. När vi kommer fram till stan finns såklart ingen parkering, vi snurrar runt lite, sedan åker vi en bit bort och ställer oss på ett konstigt ställe. Vi får linda in Stella i en filt och kommer fram precis när vi har tid. Men vi får vänta och kommer inte in förrän en timme senare, så dåligt. Stella tyckte iaf att det var kul att leka i väntrummet.
 
Men nu har vi lärt oss en läxa... Inte bara ha med kortärmadbody :)
 
 
 
/M

Promenad

Idag fick Stella gå på sin första promenad ute. Jag skulle nämligen skjutsa henne i sparklådan, men när vi kommit en bit gav jag upp, så mycket grus överallt. Så då vände jag och gick hem och hämtade pulka och medan så pinnande Stella Lars och helmer iväg. Förstår inte att hon klarar av att gå i sina  vinterskor och med overall på , men Stella klarar ju allt :) 




Lördag

Idag har det inte blivit mycket gjort, men har passat på att leka med Stella så mycket som möjligt. 


Hon börjar bli så stor, springer fram och förstår mycket av det man säger till henne. Hon har även humör, idag fick hon syn på surfplattan och började skrika ba, det betyder att hon vill se babblarna. Men hon fick inte pga lite batteri , då var det någon som började grina :) 
/m

Vurpa

Imorse drog jag av en vurpa, jag brukar alltid lyckas parera när jag halkar, men inte imorse. Slog i armbågen ,har fortfarande ont och den är lite svälld. Är det sånt här som händer efter man fyllt 30? Hoppas inte.
 
 
Det går fortafarande bra på jobbet, gruvar mig dock inför nästa vecka, när vi inte kommer komma hem förrän typ halv åtta. Så sent ju.
 
 
/M

Dagens Helmer


Helmer hade klivit i typ olja eller något idag på promenaden, jag hoppas att jag fick bort allt, så att han inte fått i sig något, när han tvättat sig. 

Dagens Stella





Söndag

Trots fest igår så var jag pigg idag. Lars var Gullig och gick upp med Stella både igår och idag , så jag fick sova någon timme till. Idag har jag varit på pålan, jag och Sara tog sedan en pizza hemma hos mig och sen packade vi ner Stella i pulkan och gick till farmor. Nu på kvällen har jag typ promenerat och stökat här hemma. 


/m

Zalla 30 år

Igår firade vi zalla som fyllt 30 år. Riktigt kul kväll, dansade hela natten känns det som :) 
Fick dessutom med mig två nattgäster, Sara och Anders ! 
Tack alla för en rolig kväll, blir alltid kul när vi är tillsammans! 












Nya platsen

Några bilder från min nya plats på jobbet. Har turen att dela rum med Sandra !



Tycker faktiskt att pendlandet går bra än sålänge, blir väl jobbigare när vi jobbar kväll och jag inte hinner träffa Stella. 
/m

Stella 1 år 1 vecka

9700 gr
74 cm



1 års kontroll och vaccination

Är det dags för idag. Det blir pappan som får ta med Stella dit. Så jag hoppas att det går bra. 
Lillgumman ❤️
Hann inte ens träffa henne igår för jag jobbade sent 😔

/m

Naglar




Idag innan jobbet åkte jag och gjorde manikyr, hon målade även mina naglar med shell-lack, så blir spännande att se hur länge det håller. skönt att bli lite ompysslad. fick ju presentkort på manikyr när jag fyllde 30, så passade på att använda det.
 
/M

Stella 1 år

I helgen grattade vi Stella som har fyllt 1 år (helt sjukt). Stella var nöjd och glad över presenter och tårta!


Helmer ville också öppna paket 




1 åringen fick äta tårta själv!


Mosters ❤️

/s

Fjärde februari

Idag är det tredje dagen på nya arbetsplatsen på Frösön. 

Planen är att jag skall lägga mig i tid på kvällarna så att jag inte är dödstrött på morgonen, men det går inte så bra än. 
Nästa vecka är det jag som skall köra så då måste jag skärpa mig. 

Här är utsikten från mitt och Malins rum


Malin in action



Efter att ha arbetat i nästan 8 år i stugun så känns det väldigt konstigt att vara på en ny arbetsplats. Men det skall nog bli bra när jag kommer in i lite nya rutiner.

/s

Stellas kalas

I lördags bjöd Stella på fika, kom en hel del på besök och Stella fick massa fina presenter hon fick massa kläder, böcker, leksaker och ett leksakskök. Så nu är det på tok för mycket leksaker i vardagsrummet nere :) 





 Igår åkte vi in och spanade in den nya arbetsplatsen och idag har vi jobbat första dagen. Har faktiskt rullat på bra. Jag och Sandra bo delar rum och det känns toppen, vi har ju hängt sen vi började på Fujjan. Malin har körvecka Och det började ju bra med massa snörök :) 




Zallagammsugga


Grattis zalla!!!

RSS 2.0