30 maj

Igår var det en härlig dag. Jag, mamma, Malin, Marita och Stella var och köpte plant. Vi shoppade en hel del, när vi skulle hem fick vi även med oss några vaktelägg att dela på! 
På em var vi på pålan och fixade med planten och fikade. Så härligt med lite sol och värme igen! 





/s

Maaat

Idag fick Stella smaka på lite mat för första gången. Hon fick en hamburgare, eller så fick hon smaka på morot, ni får gissa själv :)
Vet inte riktigt vad hon tyckte för hon puttade ut det mesta med tungan, men ska testa imorgon igen tänkte jag.
Tog och beställde en klänning idag, fick en rabattkod av Frida på bubbleroom, så beställde en klänning därifrån. Får väl se om den blir kvar eller om jag skickar tillbaka den :)
Nu har vi haft regn i 2 dagar så nu kan gärna den härliga sommarvärmen få komma tillbaka, Maria du kan väl ta med dig solen från sthlm?!


/M

Mörtis med zalla




Idag




16 veckor




Ros

Jag vill ge en ros till ett av mina försäkringsbolag (har typ 4 olika) men denna gång är det min hemförsäkring som jag har via Swedbank. Min mobil gick ju sönder helt utan anledning förra onsdagen, lämnade in den på fredagen på grafit och fick idag en helt ny telefon. Ringde försäkringsbolaget idag och gjorde skadeanmälan och imorgon eller på torsdag får jag tillbaka pengar, behövde inte ens skicka in kvitton. Jag sa vad det var för telefon, när den var inköpt , vad som hade hänt och vad kalaset kostade. Så för att få en helt ny mobil kostade det mig 1500:-! Nöjd och glad är jag! 


Bajs

Varje gång stella haft på sig den här bodyn har hon bajsat igenom på den. Jag tycker ju att den är så fin, men hon skiter ju ned den direkt och hinner aldrig använda den. 


What to wear???

Jag ska ju på en massa bröllop i sommar, kom på nu att jag måste ju köpa mig något snyggt att ha på mig. Men vad tusan ska jag ha?
Ser ju ut som en hösäck i långklänning, sen känns det svårt med storlek, eftersom kroppen förändras hela tiden just nu, och om jag ammar ställer ju också till problem... Åh.
Någon som har nåt tips på någon fin klänning som skulle passa mig?
Skulle egentligen vilja testa och känna mig för, inte beställa hem. Men lär väl få göra det ändå :)



Tänk att den här frisyren hade jag för 2 år sedan. Just nu har jag väldigt långt hår...
 
/M

Ensam

Igår var jag ifrån Stella i hela 4 timmar och jag var 5 mil från henne. Det längsta avståndet och tiden så far. Men det hade gått bra här hemma, hon hade varit lite grinig men när jag kom hem var hon iaf glad.

I veckan var vi och hälsade på lilla söta Ingrid, och jag blev chockad när jag höll i henne, hon vägde ju ingenting. Stella har ju aldrig vägt så lite som Ingrid gör. Stella och Ingrid lekte hela kvällen :)

Idag ska jag försöka lämna in min telefon, har haft lite svårt att bestämma vad jag ska göra. Men ska nog lämna in den på grafit , då får jag en ny för 2900 sedan ska jag försöka ta dett på hemförsäkringen. Så självrisken blir på 1500.


/M

massa fula ord...

I tisdags fick Sara en Iphone av pappa
Igår ringde jag till mamma och lurade henne att min iphone gått sönder
idag slutade min iphone fungera.
 
om ni vill mig något når ni mig tillsvidare på 070-7937969 (jobbtelefonen)
 
 
Fan. Jag har inte råd just nu.Blä.
 
 
/M

80´s

Blev många gruppbilder på 80 tals förfesten. Vi samlades hos Malin och Olle strax efter kl 12 där blev det snittar, tävlingar och 80tals musik!
 
 
 
 
 
En riktigt rolig dag/kväll/natt :)
 
/S
 

Stella


Helgen

Ja det har ju varit en helg också , grattade Berra på fredagkväll, på lördagen blev det lite fika på bagis och sedan hängde jag mest hos mamma å pappa, alla andra var på party. På söndagen tog vi en familjepromenAd, sedan lunch på lappa och efter det lite röjning på gården. Ante hAr kApat ned buskarna på framsidan, blev jätte bra. Nu ska vi dra upp dem , sen får vi se om det blir nåt annat. 
Igår fick stella en ny lekkamrat!! Och snart kommer väl även lilla Ingrid att titta ut, vi löngtar!

/m





Stella rygg till mage


Vaccination och stella uppdatering

I tisdags fick stella sin första vaccination, en spruta i varje lår. Det gick bra, men hon blev chockad när någon gjorde illa henne :) blev ingen feber eller nåt. Hon vänder sig fram och tillbaka hela tiden nu, första gången var för en vecka sedan. Dock har hon blivit lite kinkigare när det gäller sovplats, hon har börjat vakna på natten efter några timmar och då är jag ofta trött så lyfter upp henne till mig. Men ska försöka få henne sova i sin säng som hon brukar. Hon har även varit på sin första fotbollsmatch, vilket gick bra, vaken hela matchen så klart! 






RSS 2.0