Moster kan!

Idag fick Sara ta läggningen på stella, och det gick galant! Hon sover iaf än :)



7 månader!





Bilder från Pm och Evelinas bröllop

 

Stella

 

Stella update

Ja med stella händer det massa hela tiden.
-hon har fått sina framtänder (så nu har hon 4 tänder)
-idag reste hon sig mot soffan
-hon älskar mat! 
-hon är hur snabb som helst på att åla
-Lars hävdar att hon säger pappa, jag tror hon säger baba
-hon plockar upp allt hon hittar
-zalla är expert på att få henne art somna

Sen har vi börjat på babysim tillsammans med Ingrid och Frida. Hon älskar att bada, dock var hon lite för nyfiken vid vissa övningar :) 











En liten uppdatering

Ja det var länge sedan jag skrev nåt här. Har hänt en hel del. Men nu är sommaren slut och man får lite rutiner igen. Vi har köpt en ny soffa till vardagsrummet nere, blev jätte bra! Så nu är det soffbord som ska införskaffas. I helgen var det dop för Ingrid, jätte fint i kyrkan och gott fika efteråt. Imorgon ska jag passa Ingrid när hennes morsa drar till hammarn. Så då får man testa livet som 2 barns mamma :)
Förra veckan tog vi 2 roadtrips, en till getgrottan och en till Åre. Mysigt att åka lite bil och kolla på vår vackra natur :) 














Stråk

Har faktiskt varit in på stråket 2 ggr! Mamma har lyckats få stella att sova båda gångerna. Har dock bara varit inne nån timme och kört. Jag älskar stråket! 









Vi har blivit med pool

Och det har vi firat hela helgen med massa vänner. Middag tillsammans på fredag, invigning (poolparty) på lördag, igår kolbulle och spelkväll och idag häng på altan och sedan burgare på kvällen. Bara massa mys med alla vänner, stort plus är ju att Maria är hemma!! 












RSS 2.0