Pengarna bara försvinner..!

I helgen blev det lite oförutsedda utgifter för mig. Lillbubben blev jätte irriterad i ena ögat, kunde knappt öppna det. Så jag ringde djursjukhuset och beslöt mig för att åka in. Som tur var hade han bara ett ytligt sår på hornhinnan, så nu ska vi behandla det med ögonsalva och någon ögonsmörjning. Bara att åka in på sjukan idag kostade 2400, sen tillkommer utgift för undersökningen och 400 för medicin. Blir spännande att se vad kalaset slutar på. Men vad gör man inte för sin lilla plupp. Vi ska ha tratt på honom och det är han ju väldigt nöjd med... Vägrar att gå. Men han får vara utan när vi har koll på honom. 


Grattis Helena!!




Möbler

I fredags tog jag och Lars och styrde mot Ikea. Trots att vi skulle handla en hel del gick det väldigt smidigt. Vi kom hem med : soffa, fåtölj, skötbord, garderob, tv-bänk, byrå, lampor, och lite smått. Så nu är det säng kvar på inköpslistan. 



@ pilgrimsvägen

Hola! 
Idag ska lars och marita bjuda på middag, det blir tacos. Jag har gjort en citronkaka till efterrätt. 
Sitter och testar Maritas ny dator. Har tagit några fina bilder.
 
 
 
 

Fredag

Några bilder från förra helgens vandring. 












Money Money Money

Har en känsla av att det kommer att gå mycket pengar i höst. Men det är iaf nödvändliga saker vi ska köpa. Bla detta ska vi spendera pengar på:
 
-Säng
-Soffa
-Barnsäng
-Skötbord
-Elektriker
-Tapeter
-Tapetsering
-Lister
-Tv-bänk
-Lampor
-Förvaringsmöbler
 
 
Ska ev mot staden på lördag och göra de första inköpen.
 
 
/M

Höst




Härligt höstväder! Igår fick jag ett äpple från Lars och Maritas äppelträd. Det var gott! 

Tisdag

Blev en promenad direkt efter jobbet idag, jag vågade och orkade gå runt jannebodarna. Är rätt jobbigt för mig i uppförsbackar nu förtiden. Men jag klarade det!! 


RSS 2.0