Rhodos

Bara två dagar kvar i värmen, vi har det kanon!


Rhodos

Idag åkte vi från värmen till värmen. Sjukt skönt att flyga från Östersund. Hotellet verkar toppen, fina rum, goda drinkar, stor pool, nära havet och än så länge god mat :) Imorgon blir det häng på hotellet, sol och bad med andra ord. Hoppas att värmen är kvar där hemma! /m

https://cdn3.cdnme.se/229807/7-3/pic_51993781e087c3411458ddec.jpg" class="image">


Helmer

Kan inte förstå att Helmer var såååå liten när han flyttade in till mig!

Maritas bilder från b-day dinner


6 maj

Äntligen sol och värme! Idag satt jag ute och åt på lunchen vilket var väldig härligt, men jag blev sketen på :( jävla fågel! Det kom bara lite på axeln som tur var.
I lördags åkte jag in med annso till stan och shoppade lite. Vi var väldigt effektiva och hann med lite inköp. Jag köpte en cykel! Tack alla som har bidragit till presentkortet, jag är supernöjd! Efter shoppingen for vill till arenan och kollade på öfk. Det var en riktigt rolig match vilket var tur eftersom vädret inte var det bästa.
Det ska bli skönt med kort vecka igen!
/s


Valborg

igår var jag sjukt trött efter jobbet, tänkte mest bara vara hemma och slöa- Lagade middag gick på promenad, sedan spelade jag lite donkey kong. Plötsligt börjar det plinga på våran whatsapp chatt, och sedan kom Eve. Vi gick ned på lappa och även på efterfest kom inte hem förrän halv fyra. Riktigt skoj var det iaf :)

Idag har jag krattat, promenerat och inspekterat våra rabatter. Vi har börjat få lite blommor nu, bland annat krokus.


RSS 2.0