snart december

I helgen har jag städat och plockat fram julsaker i lägenheten. På torsdagseftemiddagen blev det en visit i la stada för att inhandla julgardiner. Jag hittade till alla rum men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men men. Ska kanske ta några bilder och lägga in, jag har också tagit lite bilder i Thailand men jag har inte ens kollat på dem än, fullt upp!
Ikväll funderar jag på att baka lussebullar och sedan kolla på el clasico!

/S

Här kommer några bilder lödarn!


Grattis Pappa på 55 års dagen! Kommer och ...

img_0587 (MMS)

Grattis Pappa på 55 års dagen! Kommer och äter tårta ikväll :)


Snö i stugun

img_0779 (MMS)

Snö i stugun


In Sweden

img_0771 (MMS)

In Sweden


Mandag em i Karon

Vadret har blivit lite battre. Igar hade vi den finaste dagen hitills, massa sol. Da passade vi pa att h\ga ned till stranden. Idag har vi hallt till vid poolen hela dagen och ikvall ska vi in till Patong, nagra i sallskapet vill ata pa donken.... men inte jag.

Har ju inte bertattat att jag blev brand av en manet forra veckan nar jag badade i havet. Det gjorde ont. Men man ar ju hard sa det gick bra.

Nu ar det inte manga dagar kvar tills vi ska hem och det kanns som vi inte hunnit gora sa mycket. Vadret ar sa opalitligt sa vi vagar inte ge oss ivag pa nagra batturer.
Jag och sara har iaf bestamt att vi ska aka upp till big budda (en 45 m hog staty som star pa ett berg har). Tydligen fin utsikt och vilda apor.
For nagra dagar sedan akte vi ivag mot kata for att spela minigolf pa nagra haftigabanor, vad hander, jo det borjar sporegna sa det var bara att avbryta...

Ja hoppas att ni har det br dar hemma!

Vi har det iaf toppen bra.

M


Update

Vi mar gott och har det bra. Men vadret hade kunnat vara battre. Vi har haft sol EN dag, regn 2 dagar resten har det varit mulet. Igar hamnade vi i ett aventyr. Nar vi vaknade sag vadret ut att vara ok, sa vi bestamde att vi skulle aka till freedombeach. Akte in till patong och hoppade i en longtail bat som skulle ta oss till stranden (bat sags vara den enda vagen till stranden... men vi fick reda pa en annan sen :) I borjan var det jatte harligt, solen tittade fram ibland, men sedan ser vi hur det morknar pa himlen och vagorna blir allt storre. Nar vi narmar oss stranden ar jag jatte radd, usch vilka vagor det var. Han som kor baten sager att han maste slappa av oss vid nagra klippor for det ar for stora vagor vi stranden. Nar vi narmar oss klipporna blir det hur stora vagor som helst, omojligt att ta sig iland. Sa han kor in till stranden anda och vi maste hoppa ur baten snabbt for det ar sadana vagor (vi hinner inte ens betala sa brattom var det) Nar vi kommit av baten till vackra freedombeach tar vi solstolar och betalar for som, jag hinner ta nagra kort, sedan oppnar himlen sig. Vi springer in under tak, sedan regnar det oavbrutet. Hon som jobbar dar sager att det kommer att regna hela dagen och att baten inte kommer att kunna hamta oss. Hon sager att hon kan skjutsa oss till vagen med bil (finns tydligen en bilvag) och att vi kan betala baten till henne. Men tydligen var inte batkillarna sa pigg pa att hon skulle ta pengrna, dom kommer tillbaka, men kan inte komma anda in till stranden pga vagorna, sa en av killarna hoppar i vattnet och simmar i land. Livsfarligt med tanke pa vadret. Han far sina pengar och simmar tillbaka. Vi far hoppa in i en jeep och aka pa varldens laskigaste vag, fy. Men vi kom iaf hem helskinnad men massa roliga upplevelser :)
Igar hade vi en jatte mysig kvall, dans, sang (berra sjong i micken infor alla pa stallet :) Jatte skoj!

Nu ar tiden slut.

Hoppas pa sol snart!

M

in thailand

greetings fran thai!
Antligen har vi tagit oss till ett internetcafe. Vill bara saga att vi lever och har det bra!
Vi bor pa ett jatte fint hotell med stora pooler. Tyvarr har det inte varit sa soligt vader an sa lange. Men det ar anda varmt som tusan.
Imorgon planerar vi en tripp till freedom beach, som ska vara en fin och lugn strand. Idag har vi varit i patong, shoppat och kakat god mat. Vi blev bjudna pa grillat eftersom att per hade kopt med sig sill och lingonsylt till en kille.
Vi har aven hunnit med en utekvall i Patong. Killarna stannade och partade en bit in pa morgonkvisten.
Kl ar 19.30 har sa ikvall blir det en sen middag.
Idag hade det smitit in en odla pa hotellrummet! skandal
Nu tar min tid snart slut, hoppas att allt ar bra!

S

Update

Vet att sara haller pa att uppdatera men jag skriver ett inlagg ocksa. Kan ju handa att vi skriver olika saker :) Vi har jatte varmt vader men har bara haft riktigt mycket sol en dag och det var igar.
Dagarna bestar mest av poolhang, mat och dryck, for vissa lite for mkt dryck ibland :)

Stranderna ar underbara och maten god!

Imorgon ska vi till Freedom beach om vadret tillater.

I lordags at jag och lars varsin forratt och varmratt, drack 2 drinkar, en vatten och 2 ol for 300 kronor. Billigt!


Ja men nu blir det snart middag!
Saknar er dar hemma, hoppas att ni har det bra!

M

Så var vi äntligen framme. Vi har nu hunni...

Så var vi äntligen framme. Vi har nu hunnit med att spana in omgivningen och ätit lunch. Börjar känna mig lite halvtrött faktiskt. Men ska inte sova än på ett tag. Det varmt men molnigt, nu dipp i poolen!


Snart dags för boarding. Har nyss shoppat ...

img_8316 (MMS)

Snart dags för boarding. Har nyss shoppat loss på taxfreen


Laddar med thaimat :)

img_9616 (MMS)

Laddar med thaimat :)


Dan för dan

Ja snart dags att åka. Har inte förstått det ännu.
Morgondagens schema:
-8:15 Pappa och Leffe kör in oss mot frösön
-10.00 flyget mot Arlanda lyfter (hoppas att det kommer iväg i tid)
-14.35 flyget mot Thailand lyfter
-02.35 vi landar i Thailand (ca 8 kommer klockan att vara där)
- Sola och bada

Ska hålla bloggen uppdaterad iaf, så kom ihåg att titta in. Ps om ni ringer så svarar jag inte kostar 16 kr/min, men skicka gärna sms det kostar bara 4 :-.

Min förkylning har inte gett med sig ännu, men jag hoppas att den försvinner snart :)

KOmmer att sakna er här hemma!

/M

bilder supé


2 November

Idag promenerade jag på jobbet. Det var hur härligt som helst ute, solen tittade fram lite också =)



Ikväll ska jag nog hoppa över spinningen, ska passa på att fixa lite musik till min Ipod.
Jag skulle även behöva städa lägenheten och vattna mina stackars blommor.

Helgen har varit kanon. I fredags var jag först och dukade på nornan inför te supén, sen åt jag och marita på lappa. Efter det åkte vi till frida för att kolla på idol, tävla och äta massa gotta.

I Lördags var dags för party! Vi samlades hos annsofi kl 15, hon hade gjort supergoda snittar! Kl 18 var det dags för årets te supé som var lika roligt som vanligt!

I Söndags tog jag det ganska lugnt, passade på att städa lite. Mamma och pappa bjöd på tacos!

/S


Orka

Nu hade jag nyss skrivit ett inlägg här, sedan bara försvann det. Skit.

Helgen var iaf kanon! Bilder kommer.

Har tyvärr fått hosta som hållit mig vaken hela natten. Hoppas att jag får sova i natt.

Thailand och värmen närmar sig med stormsteg, längtar som tusan. Men nu hade dom skrivit nåt om att risken för ett nytt askmoln finns... Åh... typiskt.

Tack alla för en rolig helg!

/M

RSS 2.0