Tillbaka till verkligheten

Så var semestern slut i år också, känns som jag inte hunnit med ett skit, men lite  har man ju gjort iaf. Gör en liten lista blir lättsammast så:
 
-umgåtts med alla härliga vänner
-Tagit mitt första blodprov någonsin
- Sovit i Zallas stuga i mörtis
- Stråkat 2 dagar
- Övernattat hos Zalla i stan
- Målat fönster
- Varit hos vetrinären 2 gånger
-Ikea
-Bott i torpet
-Badat och solat
-Grillat
-Roadtrip med Anders och Sara
-Varit Chaufför!!!
 
 
Men den sista veckan på semestern var helt klart den bästa!
 
 
åh det är så kul att läsa gamla inlägg i bloggen, önskar att vi var bättre på att uppdatera nuförtiden. Men, kanske blir bättring snart?!
 
 
 
/M

Semester


Dagens middag

Souvlaki, greksallad och tzatziki. Kom precis hem från mörtsjön efter att ha slagit mikke, Malin, Olle och per på kortspel. /s


Mylta


Semester

Idag är det en vecka sedan jag gick på semester. Älska semester! På torsdagen blev det en dagstripp till Trondheim. Härlig dag! /s


Olgas

Idag fortsatte vi med fönstermålning, vi har fått hjälp av Annso, Mikke och Sara. Går så mycket snabbare när man är fler! Dags att beStämma tapet och vilka möbler vi ska ha där inne, blir till att köpa nytt.
Vi har även hunnit med ett besök på olgas, gott och mysigt Som vanligt. Imorgon är vi ett gäng som ska på swedparadise , blir mat och fotboll där.
/m


Renovering påbörjad

Nu har vi påbörjat renovering av vardagsrummet nere, måla fönster är det vi börjat med, sen blir det måla tak , tapetsera och köpa soffa. Vi ska försöka oss på att göra allt själv, får väl se hur det går :)
/m


8 juli

Idag var jag och mamma och kollade efter hjortron och det fanns en hel del. Mycket av de vi hittade var inte färdigt än, men snart så! /s


RSS 2.0