Nervös

Är lite nervös inför Stockholmsresan, först för själva resan (vill ju att stella ska vara nöjd och glad) och sedan hur det ska gå med mat till henne. 
Tar man med sig massa burkmat? Vad gör jag om det inte finns vattenkokare på rummet? Ska man ta med en egen då? Ja vi får väl se hur detta slutar, som tur är kan man ju köpa det mesta på mataffären som ligger nedanför hotellet. 
Jag tänkte ta med en liten termos iaf det har jag bestämt ! 



Kommentarer
Postat av: Evelina

Ring och fråga om vattenkokarn innan vett ja så slipper du va orolig. Dom brukar ju ha det. Jag har tagit med burkar när vi har rest. Iaf till resan och lite till. Sen finns de säkert nån affär som du skriver där du kan köpa mer. Kommer säkert gå kanon!

2014-10-14 @ 08:39:25
URL: http://evelinaingridamalia.blogg.se
Postat av: Jenny

Så har jag också gjort, tagit med brukar så att man säkert klarar resan (med ev. förseningar) och lite till, så att man inte behöver stressa över att få tag på mat till den lilla det första som händer när man kommer fram! Kommer gå hur bra som helst :)

2014-10-14 @ 11:46:44
URL: http://jav.blogg.se
Postat av: Jenny

Och så finns det ju välling och ersättning (om hon äter nåt av det) i små tetror, supersmidigt att ha med!

Svar: Jaså, ja ersättning hatar hon ju, men välling tycker hon ju om. Så ska jag kolla efter tetra med välling. Vad bra att få lite tips :)
Masaa

2014-10-14 @ 11:49:49
Postat av: Jessica

Jag var också orolig nu i somras när vi skulle bo på hotell men det gick super smidigt. Hade med oss ett gäng burkar samt tetror som Jenny skrev, Adam dricker dom kall utan problem. På det hotellet hade dom en micro i korridoren våningen nedanför oss om man behövde låna När han vaknade knatade vi bara ner till frukosten, han skippade gröten och gick loss på allt det andra hahaha. Hotell var tydligen grejer för efter den helgen har han lärt sig att sova längre än till 5. Det kommer gå jätte bra!

Svar: Ja hoppas att det finns micro i närheten för oss med, det skulle ju verkligen underlätta. Vad skönt att bli lite peppad av er erfarna mammor, inte lätt för en newbie som mig :)
Masaa

2014-10-14 @ 13:47:15
Postat av: Jessica

Hahaha erfarna?! Typ 4 månader mer erfarenhet än dig :)

Svar: Ja 4 månader är mycket det :)
Masaa

2014-10-14 @ 18:45:26
Postat av: Anonym

Termos är jättebra. Kan man fylla den i restaurangen om det inte finns vattenkokare. Fast många hotell har ju det på rummet så hoppas på det :-)

Svar: Verkar ju inte finnas på rummet, kanske tar med en :)
Masaa

2014-10-14 @ 20:16:47
Postat av: Maria

Jag som var anonym

2014-10-14 @ 20:19:20
Postat av: Helena

Det kommer gå jättebra och det brukar finnas vattenkokare. Näsan standard. Annars är det bara att fråga om det då får du säkert låna en.så är det väl med alla med barn. Längtar tills ni kommer. Men är sjukt uppbokad i helgen.. :( så himla typiskt. I vanliga fall är jag ju helt själv. När åker ni?

2014-10-15 @ 19:43:25
URL: http://ochkompani.blogg.se

Skriv något gulligt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0