Stockholm (obs långt inlägg)

igår strax efter ett kom vi hem från stockholm, allt har varit hur bra som helst förutom all väntan på flyget. Som jag skrivit förut blev det ju nedresa på onsdag morgon istället för tisdagkväll, det innebar att vi missade middag med Helena och Maria. 
 
Men på onsdagen gick iaf flyget i tid och inga konstigheter alls. Vi kom till hotellet strax innan tio och sedan begav vi oss ut på stan, blev shopping och sedan mötte vi upp Maria, Helena och Oliver åt lunch och shoppade lite mer.
 
Sedan drog vi på hotellet en stund innan vi begav oss mot globen för att se Ed Sheeran.
Framme på plats tog vi några drinkar,öl och åt lite mat. 
Konserten var verkligen jätte bra, en upplevelse. Så häftigt när alla tände sina telefoner!
 
Efter konserten drog jag Sara och Malin på vapiano och tog en drink innan vi gick tillbaka till hotellet för att sova. 
På torsdagen blev det mer shopping, vi mötte upp Maria och Oliver även då. Sedan blev det tidig middag på vapiano på stureplan, när vi satt där var det tydligen skottlossning alldeles i närheten av oss, vi såg en polisbuss som åkte förbi med blåljus. Så tur att vi inte hamnade mitt uppe i det.
Vi åkte till flygplatsen och jag uppmärksammade att taxichauffören tryckte in något på taxametern strax innan vi var framme, sedan började den rulla på som fan, flera kronor i sekunden, så jag frågade varför den började gå så snabbt helt plötsligt, då blev han sur :)
När vi kommer fram till flygplatsen ser vi att flyget som skulle gått till ösd vid 17.40 nyss verkar ha lyft (kl var typ 20). Jag börjar ana ugglor och går och frågar, då säger de att vi ska få åka buss till Arlanda och flyga därifrån en timme senare. Anledningen att det var senare var att det hade varit tekniskt fel på planet som skulle åkt 17.40, så de hade fått ta in ett nytt plan, anledningen till att det blev på arlanda var att bromma flygplats stänger 22.00. Jag blev lite irreterad över att de inte informerat om det och då sa de att man var tvungen att kontakta dem för att få info, ja men hur tusan ska man veta det då, men efter lite påtryckning ropade de ut i högtalarna så att alla passagerare fick infon.
När vi kom på arlanda skulle någon möta upp oss och hjälpa oss med väskor osv, tror ni någon var där? näe, så alla sprang runt som yra höns och försökte hitta någon som kunde hjälpa oss. Tillslut kom en kille och hjälpte oss. Det har då kommit upp info om att flyget är ännu mer försenat och ska gå 22.45, tror att vi lyfte runt 23, för vid midnatt landade vi äntligen i jämtland.
Så lite strul med resorna, men annars så har det varit hur bra som helst!
 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Men alltså vad är är det för jävla skit med Bromma flygplats pcj Malmö aviation? Fel att informera folk. Ska man ta för givet att det är fel och ringa och dubbelkolla!? Eh nä tror inte det. Och vad är det med deras plan egentligen? Sjukt dåligt! Kul att se er!

Svar: ja konstigt att det inte stått något i tidningarna. Var ju typ problem med flyget till Umeå och göteborg också ..
Masaa

2014-11-14 @ 20:24:33
URL: http://ochkompani.blogg.se

Skriv något gulligt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0