Stella 10,5 månad

Lite snabb Stella info för er som är intresserade.
Sömn: Lägger sig runt 20 på kvällen, vaknar runt 4 och får välling, somnar om och sover till nio. På dagen sover hon oftast engång på ca 2,5 h. Ibland 2 gånger om den första gången är tidigt.
Mat: Hon är ett matvrak och gillar det mesta. Får gröt till frukost, sedan blir det ofta burkmat till lunch, välling eller fruktklämmis och macka som mellanmål och middag blir antingen det vi äter eller burkmat, sedan får hon välling innan hon somnar.
 
Hon kan stå själv och gör det ofta utan att tänka på det, hon har tagit steg när vi ställt upp oss och hon får gå mellan, men inte tagit några spontana steg. Hon reser sig mot allt och har börjat klättra, igår klättarade hon upp på vår schäslong. Hon kan ta sig ur matstolen och gåstolen så man måste hålla koll på henne hela tiden. Leker mycket med sin lära gå vagn, sätter sig i den med en leksak, kastar ur leksaken och plockar upp den igen. Sen har hon ju även börjat sätta sig i kökslådorna, som hon tömmer innan.
Trappor älsakr hon och så fort hon ser en möjlighet så kryper hon i full fart mot trappen. Hon är duktig uppför men utför är hon inte så bra än.
 
Hon älskar när man bär på henne och när hon får gå runt och titta på saker, sedan älskar hon även att tigga mat, så nu har man två st som tigger mat här hemma :)
 
Ord: Mamma, pappa, titta, titta dä, ampa el ba (lampa), bow (helmer) bwa (blomma) me (mer), sedan sa hon typ mmba (eller hur var det nu frida?) När hon höll i en julgranskula, hon sa det flera gånger men bara när hon såg en julgranskula. 
 
Tänder: 7 som jag vet om...
 
Ja en liten uppdate iaf, hon äriaf en väldigt livlig och nyfiken tjej som gärna vill vara med och inte missa något. 
bild från i somras
 
/M
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Japp, mmba= julgranskula på Stellaspråk:-)

2014-12-17 @ 01:29:57

Skriv något gulligt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0