Hola!

Har precis kommit hem fran middagen, vi at alldelse utanfor hotellet. Idag har vi varit pa forsranning. Det var verkligen en upplevelse att aka genom djungeln i en liten bat. Vi akte dessutom nedfor ett vattenfall som var 4 m hogt!
Kund inte ta nagra bilder med kameran dar, men dom som ordande det hela knappte kort som man fick kopa. Sa jag tog en bild pa de korten. I min bat akte jag Frida, Per och Lars.



Har aker vi ned for vattenfallet som var 4 m hogt!

Sag en kommentar om att Mange borde trana lite mer, han halsar tillbaka att kamerna lagger pa 40 kg.

Mange blev lurad idag av en forsaljare. Vi var pa vag pa forsranning, bilko, en kille kommer med massa tidningar och fragar vilket land vi ar fran, Mange sager sweden och killen haller upp en expressen. Mange fragar nar den ar ifran killen sager gardagens. Mange koper tidingen for ca 70-80 svenska kronor, vi aker ivag, mange hittar inget datum pa tidningen, oppnar den och i tidningen ligger en dagensnyheter fran 22 juli... Hahaha, pa framsidan hade dom klistrat over datumet... Hehe.




Innan vi at middag pa hotellet


Igar akte vi in till kuta for lite shopping, jag kopte bla tva glittriga klanningar.


Internet fungera lite si sadar har pa hotellet, men just nu gick det faktiskt ganska snabbt.
Imorgon ska vi slappa som vanligt, vi har bara en utflykt kvar nu och det ar pa torsdag, da ska vi ivag pa en battur till en o som tydligen ska vara jatte fin.


Har ar vi nagon dag forra veckan, vi skulle iaf till kuta och handla.



En bild pa frida fran gardagen. Nu ska jagf kolla lite bloggar. Kanske skriver ett inlagg till innan jag gar och lagger mig. Jag ar jatte trakig och vill inte ga ut, tror att grabbarna ska parta!

Hoppas att ni har det bra hemma i Sverige! Saknar er!

/M

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej baby!! Ser ut som att ni har det kanon.. ser dessutom ut som att du brännt dig lite framtill..men snygg bränna när du kommer hem är ju värt allt!! Puss så länge

2008-11-16 @ 21:05:08
URL: http://snygghelena.blogg.se/
Postat av: Zalla

Fan vad snygga ni är girls. Saknar er och tänker på er.. Ni är värd dettta. Hoppas ni inte har bajssjuka. Hahahaha! Löv! Pusspuss

2008-11-16 @ 21:32:39
URL: http://zalla.blogg.se/
Postat av: melina

Åååh va härligt ni ser ut att ha det....å riktigt nice dressar du hittade Marita;)Hälsa så gott!kram på er

2008-11-16 @ 22:59:34
URL: http://memmzan.webblogg.se/
Postat av: Erika

Fan vad härligt och roligt ni verkar ha! Å Maritta, snygga klänningar! Puss

2008-11-17 @ 13:36:22
URL: http://erikabackstrom.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh, va härligt ni ser ut att ha det!! Nu ligger snön vit här hemma, och ja vi saknar er på jobbet!!! På onsdag är det flyttkväll! Synd att ni missar det, blir tacobuffé!! Mumms! Det ringer på rätt bra, men går i vågor... Märks att ni är borta!=) Ja, jag ska på julfesten, och även på teamfesten, visst ska det bli skoj?!!

Katten mår bra, han är hur mysig som helst, ni får komma förbi och hälsa på honom, han är jättesnäll, och väldigt busig!! vi har börjat prata om en ev tjejfest!! Så vi väntar tills ni är hemma, så får vi planera vidare!=)

Ha de så bra nu, och hälsa alla!!!

Kram på er

2008-11-17 @ 15:21:02
URL: http://snorpans.webblogg.se/
Postat av: Birgitta

Va bruna ni ser ut att ha blivit. Var ni lite rädda under forsränningen eller ? Fina klänningar Marita. Ska du ha någon på Nyåret på slottet? Jag menar Vågslätten, om Ni nu ska vara med oss " gamlingar " i år

2008-11-17 @ 16:52:15

Skriv något gulligt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0