London del 5 (BigBen, Harrods)

Efter Madame Tussauds åkte vi till Coventgarden, där var det full fart. Vi åt på ett mysigt ställe, Lars testade Fish & Chips. Sedan blev det en hel del shopping och efter det gick vi och spanade in Big Ben. Vid Londoneye var det jätte mycket folk och aktiviteter. Några som dansade, sen var det massa gubbar som stod utspridda och skulle föreställa statyer. Tog kort på en, men han fick ingen slant av mig, hoppas att han inte blev sur.

image879

Sedan hade vi ju ännu mer på schemat, vi var tänkt att kolla in towerbridge, men Sara hade för sig att man skulle se det från Big ben, men det gjorde man inte. Så vi skippade det och Buckingham och åkte till Harrods isätllet. Där blev det inte mycket shoppat, dels för att det var dyrt och sen hade vi bara en halvtimme på oss. Jag ville gå till en chokladbar som Sara snackat om, men när vi väl hittat dit så hade som stängt. Trist.

image880
Efter Harrods var vi alldelse mör i kroppen efter allt springade och shopping så vi åkte till hotellet igen. Vi tänkte vila lite för att sedan bege oss ut och äta. Men vad händer jo vi somnar. Men jag och Lars tog oss iaf ut och åt, dom andra stannade kvar på hotellet.


/m

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en fin kväll :)

2008-03-05 @ 18:17:31
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se

Skriv något gulligt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0