Lördag

Dagen började med att vi blev väckt strax efter åtta. Tydligen skulle Lars spela match idag, något han inte visste. Vi hade ju planerat att åka in till staden och möjligtvis se på någon match  och köpa resväskor.
Men nu blev det bråttom, ja inte för mig då men för Lars. Så då fick jag ta bilen och köra själv, men tvingade med Sara som sällskap. Vi såg på 2 matcher och sen drog vi till city, fikade , Lars smackade ett par skridskor och en klubba. Sen köpte vi varsin resväska, bilder kommer sen.

När Han skulle betala skridskorna fick han en chock, det var nämligen rea på alla skridskor och när expiditen slår in dom ser han att priset var lite högre än beräknat.3500:- (ord pris 5000:-) Haha. Vi hade tagit fel kartong, men som tur var hittade vi ett par i Lars strl för 800:- lagomt pris när man inte åker så mkt.

Undra vad man ska hitta på ikväll då. Vi var tänkt att åka lite skridskor, men planen var inte skottad. Och ja vi är lat. Vi orkar inte skotta själv. Så bara att vänta in när någon pappa skottar till sina barn :)

Nu ska jag laga lite mat, blir Zallas specialité (eftersom det är hennes födelsedag) Ingefärakyckling!

/M

Kommentarer

Skriv något gulligt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0