Spegel spegel





/m

Skitvecka

Ja fy vilken vecka. Sjukhusbesök och i fredags åkte Stella på magsjuka, var vaken med henne hela natten. På lördagen skulle Lars på läger, så jag Stella och helmer checkade in på pålan. Där har vi blivit väl omhändertagna. Och igår precis när jag trodde att jag klarat mig så åker jag dit. Börjar dock se ljuset nu. Tack snälla mamma som hjälp oss med allt möjligt denna vecka, betyder så mycket! 

Stella fick ta ett bad på lördag morgon, jag var vaken precis hela natten. 

/m

Jag fick hämta Stella igår!




Kul att slicka på dragkedjan

Sen hälsade vi på farmor en sväng 



Stella har fått blåöga, väldigt snyggt :)


/m

Helg igen

Och jag sitter uppe och ser på film. Mysigt! 
Skönt med helg igen! 

/m

Hänt sista veckan


Stella fick testa hårspänne på min födelsedag. Bjöd massa folk på fika då. 



Lördagen grillade Melina, Ante och Sara hos oss. Blev lite drinkar . 

Stella och helmer tigger av farmor

Invigning av cykelvagnen 


Besök av Villiam med familj

Sjusovare som inte är van att kliva upp på morgonen 

Promenad 

En kort sjukhusvistelse för min del 

Ja det var väl typ veckan som gått. Imorgon blir det jobb igen. 
/m

Inskolning

Har varit dålig uppdatering här. Men inskolning dag 3 och 4 gick strålande. Så efter 4 dagar var inskolningen klar. Så fr.o.m. I måndags har jag och Lars jobbat. 

/m

Hipp hipp hurra

Grattis på födelsedagen Marita! 












Hurra! 

Bus med helmer

Lät Stella och helmer vara ute själv på baksidan, jag stod i fönstret och iakttog. 




Helmer gillar Stellas vantar. Stella gillar helmer 

Inskolning

Igår började vi alltså med inskolning av Stella. Vi var där 1,5 h , då var vi bara inne och kollade runt och så. Allt gick jätte bra iaf. Hon visste direkt var hon skulle och var jätte uppspelt. 

Dags för inskolning

Bestämda steg. 

Fick äta lite äpple 


Kolla sig omkring

Fått en plats

Kolla på alla barnen som leker ute. 

Idag så var vi där mellan 9-12. Först var vi ute i ca 1,5 h , det tyckte hon var hur kul som helst. Jag gick iväg och satte mig en bit bort , men hon fortsatte leka och skjutsa bollar och stenar i en vagn. Sen gick vi in, då började hon bli hungrig så blev lite mammig. Äta gick hur bra som helst, fisk och potatis var det. Sen var det dags att gå hem. 



Imorgon är tanken att hon ska sova där. Får se hur det går. Idag somnade hon inte förrän 14. 

/m

Knasig tv

Våran tv som vi fick på köpet med värmepumpen är ju knasig.. Det började när vi skulle sätta upp socklar i vardagsrummet för nåt år sedan, då var vi tvungen att koppla ur tv:n sedan när vi skulle starta den gick det inte, stendöd. Vi försökte flera gånger kollade kablar osv. Tillslut fick christin ta med den in till stan, så skulle någon kolla på den. När de kopplar i tvn Startar den. Vi får hem den igen och den fungerar som vanligt, tills det blir strömavbrott, samma igen. Men den gången slog jag på tvn några gånger sedan startade den. Nu för någon månad sedan var det strömavbrott igen, tvn dog. Vi testade slå lite lätt på den , Lars skruvade upp och kollade om allt såg bra ut, eller om nåt glappade. Men vi hittade inget. Körde in tvn till Christins jobb igen i onsdags, för säkerhetsskull Kopplade vi i strömmen och testade starta, stendöd. Vi börjar rulla hemåt, när vi kommit typ 200 m ringer c, då startar tvn !!! Alltså va fan! Så nu har vi köpt en ny i onödan... Jaja. 

/m

Föräldrarledighet


Fick sova till 8.30, skönt!

Vi gjorde debut på pytteSång, Stella stod framme vid pianot en stund och diggade.



Sen blev det häng hos mig. Båda tjejerna ville vara med Frida. 

Sen la Stella lite pussel på sitt rum. 
Och sedan började operation söva Stella. Jag har blivit sämst på att lägga henne, och Lars får henne att somna direkt... Ja typ 21.40 somnade hon iaf. 
/m

Söndag

Idag var man lite småtrött, men ändå inte så farligt. Stella kom hem runt tolv och sov då någon timme. Hon har varit lite gnällig idag, tror att de beror på tänder. När hon får vara ute är hon nöjd. Och när Ingrid och Elli var på besök var hon också nöjd. I veckan är jag hemma och är föräldraledig igen, dags för inskolning. Helt sjukt!! 
Men jag tror att hon kommer att gilla att träffa massa barn och att få vara ute. 




Stella gillat att klä på sig. Går nästan jämt omkring med skor och jacka. 
/m

60 års fest

I helgen hade jag och Sara 60 års fest. Vi bjöd på mat och sedan gick vi vidare på dans. Jag hade en jätte trevlig kväll med alla underbara kompisar och fick massa fina presenter. Så tack till er alla!! Här kommer några bilder 

Förberedelser 



Vi tog catering från grändens deli och kompletterade med lite kött. Mycket gott!




Maria var hemma och kunde vara med! 

Misslyckand bild med selfiepinnen 


Men sen blev det bättre! 


På väg på dans 



Stella och helmer sov på pålan och det hade gått jätte bra. 

/m

Kalas

Igår bjöd jag och Marita på födelsedagsmiddag på pilgrimsvägen. Det blev en kombinerad middag och förfest inför dansen som var på nornan. Vi hade beställt catering från grändens deli och kompletterat med lite sallad och kött. Tack alla som var med! Och tack för alla fina presenter, är supernöjd!

Maten 




Gruppbild med Maritas selfiestick





/s 

Sara 29 år

Grattis älskade syster!!

/m

Påsk

Långledigheten slut för denna gång. Har iaf som vanligt haft det bra. Började ledigheten med att sluta tidigare på torsdagen. Så vi var i stugun i bra tid. Vi var bara hemma och tog det lugnt. Sara och mikke kikade förbi en sväng. På fredagen drog Lars iväg med grabbarna och jag var hemma. Fick besök av Gunnar med familj och av Sara, sen hade vi turen att bli bjuden på mat på pålan. Blev en tidig kväll för mig och tur var väl det med tanke på hur dåligt Jag sov på natten. Lördag åkte vi upp på mörtis, grillade och njöt av vårsolen. Alla mina kusiner på pappas sida var på plats, så det var skoj. När vi kom hem tittade Helena, Nina och Maria förbi. På kvällen blev det spel hos PM och eve. Söndag åkte Jag och Stella upp och hälsade på alla på kompa sen hängde jag Lars , per och Sara på altan , grillade burgare och njöt av solen. Efter middagen drog jag och Sara upp på kompa och vi spelade spel. Idag blev det promenad med familjen, fika och middag på pålan och sen lite städning hemma. 

Gillar att klättra i gästrummet 

Bygger pussel med morfar 

Mörtis 


Påskdrink

Läsa bok



Ja hade ju typ bara tagit bilder på Stella... Skärpning Marita. 
Man sammanfattningsvis en bra påskhelg!

/m

Påsk

Snart påskledigt, en av fördelarna med att arbeta på bank är att vi slutar 2 Tim och 45 min tidigare några dagar varje år. Imorgon är en sådan dag! 
 Idag kom vår nya tv, vår gamla gick sönder sist det var strömavbrott i Stugun och idag när det var strömavbrott igen kom vår nya som sagt. Än så länge är vi väldigt nöjd. Efter vi ätit idag gick jag Stella och helmer ut en sväng och lekte, mamma titta förbi och lekte med oss. 



Vattenpölar är bra tycker Stella 

Tillägg önskelista

Marmorbricka (lika som Malin :) ) Finns på cervera
Curl revolution (locktång, finns bla på elgiganten)
 

RSS 2.0