Onsdag

Ja det märks verkligen att det börjar bli höst nu, framförallt att det blir mörkt snabbare, det är verkligen det sämsta med vintern. Dagen blir så kort. 
Här hemma händer inte så mycket, Stella pratar mer och mer. Favorit sysselsättning är: gunga, balansgång, måla, köra dockvagn, läsa böcker, hoppa, klättra, dansa, gå i vattenpölar. 








15 september

Här kommer några fler bilder från lägenheten. Nästan alla möbler är på plats. Jag missade att köpa en halv byrå när jag var på Ikea, men den har jag beställt i efterhand. 




Det skall vara ett vinställ i hålet ovanför kitchen aid.







Balkong på plats!


Torktumlare på plats!

I lördags bjöd jag mamma, pappa, farmor och Christine på middag. 




Så kul att farmor följde med också. Trapphuset är under renovering, inte det bästa för äldre besökare :) 

/s

Trött-tjej

Snacka om att jag är trött idag. Fy. Ändå har jag sovit bra i veckan, jag blir ju bara  tröttare ju bättre jag sover känns det som. Snart helg igen, ska bli så skönt !!! Har inte så mycket planerat, men ändå! 
Vad händer annars då, Stella går på dagis och trivs bra. Hon pratar mer och mer. Gillar att bädda ner dockor, dansa, sjunga, läsa bok, gå med vagn, gunga och busa. Fortfarande full av energi :)






Lägenheten

I söndags sov jag första natten i min nya lägenhet. Den är så gott som klar och jag har nästan flyttat alla mina saker. Däremot är det kaos i lägenheten, men det är nog inget ovanligt i samband med en flytt :) 

Så här såg det ut första gången jag var och kollade på lägenheten i början av året.

Vardagsrum/ kök

Sovrum



Toalett /hall




Och såg det ut när jag började flytta in

Kök/ vardagsrum








Sovrum


Min nya säng!



Hall 



Badrum


Utsikt 


Nu står det saker överallt, och jag är lite orolig hur jag ska få plats med allt. Det kanske är bra att jag får rensa ut lite, fy vad saker man samlar på sig.

Tack till alla som har hjälpt till med flytten!

/s

RSS 2.0