Grattis Sandra!


Upstairs

I lördags var jag, Mikke, Marita, Lars, Sandra och Matti på upstairs och åt middag. Jag åt torsk med sidfläsk, palsternackspure och rödvinssås. Det var gott! De andra åt lamm, oxrygg och röding.


Promenader

Den här veckan har jag varit väldigt duktig på att gå. Sen förra söndagen har jag gått ca 1 mil om dagen, ska försöka fortsätta med det, men snart vågar jag ju inte gå i skogen längre, för då är björnarna vaken :)
 
Idag blev det en ny rutt, gick upp vid jannebodarna och sedan över berget så att jag kom ut vid kompa, sen över isen hem, Helmer var nöjd för han fick gå lös mest hela vägen.
 
Funderar på att gå samma sväng imorgon men gå in på kompa å hänga med Helena :)
 
/M
 
 

Shopping

I lördags blev det en sväng till staden, jag köpta 2 par skor, en skjorta och några tröjor. Egentligen skulle jag inte köpa något, men Sara hetsade mig.... Var nära att jag köpte en Imac också..
 
Efter shoppingen blev det middag på Upstairs, jag åt lamm och det var väldigt gott.
 
 
 
/M

Linas b-day

I slutet av januari hade Lina b-day party med Tema glitter. Jag hade faktiskt med mig kameran på denna tillställning, tyvärr hade jag inte tagit jätte många bilder, men iaf några :)
Kalaset var samma sag som jag pajade min iphone och snyggZalla köpte en till mig :)
 

Tacokväll

I januari hade vi en tacokväll hos Zalla, vi lagade mat tillsammans och sedan lekte vi lite lekar och hade mysigt. Här kommer några bilder :)
 

Söndag

Har haft en bra helg som vanligt. Varit på mörtsjön, promenerat i skogen, åkt skidor, städat och slappat. Nu har jag börjat nedräkningen mot påsk, nästan den bästa högtiden typ alla kommer hem ofta härligt väder och man har inte massa planerat. Längtar!


Mörtsjön

Det har ju varit några härliga vinter-vårdagar här nu. Jag var upp till mörtsjön både förra helgen och idag. Förra helgen åkte jag Malin Sara och Mikke upp, sen gick vi på isen till de andra och där satt vi och mådde gott i solen. Helmer blev överlycklig för Frippe och Erikas hund Zia var där, de busade en massa och när det inte busade sprang Helmer efter henne :) Tyvärr blev bilderna lite suddig :(
 
 
 

Huset

Här kommer några bilder från huset, vi har inte gjort om något ännu, förutom satt in luftvärmepump, som hamnade på ett ställe som jag helst inte ville och vi ska ta dit elektriker så sladden ska inte hänga så där :)
 

13 Mars

Brr idag var det ca -25 när jag gick på jobbet. Vi har ingen fungerande termometer hemma så det var bra att jag skrev och frågade Marita hur kallt det var innan jag gick hemifrån.
- att det är så kallt
+ att det är så fint

/s


11 Mars

I helgen har jag bla hunnit med:
Koka sylt - stod och stekte pannkaka när jag inser att jag inte hade någon sylt hemma!
Spelat tvspel- efter en system uppdatering i 4 timmar spelade jag i 10 min, ovärt
Varit på sjön- promenerat med Malin Marita och Helmer, solat och grillat körv
Kollat på mellon- drack även 2 glas rödvin, åt inte för mycket blomkål!
Spelat tvspel - dängde Marita, lina och annso på buzz och Singstar, tycker jag.
Promenad- med mamma Marita och Helmer.
Hälsat på farmor- och Christine
Drog in till stan - storhandla på maxi
Gick på bio - med mikke, Sandra och Matti- om ni går och kollar på en film som hade premiär för två dagar sedan och salongen är tom så är det förmodligen en ratfilm.


/s


sommarbilder

 
 
 

6 mars

Nu är det bara runt 6 veckor kvar tills vi drar till Rhodos, det kommer gå undan. Påsken skall firas innan vi far, och några födelsedagar!
 
 
 
 
Ikväll ska det smidas planer..
 
/S

Fika på bagis


Grattis Annso


RSS 2.0