Zallaballa

Helgen var väldigt bra. Var mest hemma och pysslade på. Men på lördagkväll gick jag till Annso och Jonas en sväng. På söndagen åkte vi in oxh firade zalla som fyllt år. Mycket trevligt. Ingrid oxh Stella levde rövare såklart. Nyaste tillskottet i tjejgänget var ju på plats också, än så länge namnlös men kallas för Sickan!






/m

Långhelg

Imorgon är jag ledig, ska bli skönt med långhelg. Får se vad vi ska hitta på, men måste hålla mig på hemmaplan då jag har en krasslig hund att ta hand om. Men en sväng på bagis lär det nog bli!
På söndag blir det besök hos Zalla, det ska bli trevligt, extra trevligt blir det om Lina kommer dit med lilltjejen!
Tänk att tjejgänget utsökas med fler och fler tjejer, så mysigt, snart kommer nästa!
 
/M

Uppdatering Helmer

Nu har det snart gått en vecka sedan operationen och han blir bättre för varje dag.
Jag har haft en tuff vecka på nätterna, har knappt sovit, dels för att jag behövt rasta honom på natten, sen för att den lilla lymmeln är så tjurig. Han ska ju helt ha tratt på sig, när han har det står han bara och gnäller. Har försökt med t-shirt för att skydda såret, men den tar han av sig, munkorg har han också haft men då är vid såret och håller på ändå.
Allt kommer bli mycket lättare när man inte behöver tänka på såret. 
 
Så skönt att allt gått bra iaf och är tacksam att Lars har möjlighet att ha honom på jobbet, vad hade man annars gjort? man kan ju itne lämna honom ensam.
 
 
/M

Helmer

Ja vilken turbulent dagiset var igår. Allt började i tisdags, Helmer kissade väldigt länge flera gånger och satt som en tjej. Det fortsatte på onsdagen och då kom det blod. Ringde vet och fick komma in. Gjorde en undersökning men hon kunde ej konstatera vad det var. Så blev en ny tid igår då de gjorde ultraljud. Då upptäckte de stenar i urinblåsan och en sten såg ut att sitta fast vid penisbenet och gör det då svårt för helmer att kissa. Hon säger att det kan bli operation, men vill röntga först. Jag börjar böla, sen lyckas jag lugna mig. Då får hon svar från röntgen oxh säger att han ska opereras akut. Då brister det igen. Hon säger även att det inte är säkert att de kan spola bort stenen vid penisbenet de brukar vara svårt och isf kan de behöva göra fistel, då skär man ett nytt hål som man man får kissa från och det innebär att hunden kan få svårt att hålla tätt. Så vi får lämna helmer där, och jag bara gråter. Sen ringer jag upp och frågar hur det gått och till min lycka har de lyckats spola bort stenen!! Dock var urinblåsan i väldigt dåligt skick, så de var rädd att urin skulle läcka ut i kroppen, vi ska hålla stenkoll så att han kissar. 
Igår kväll gjorde han inte många knop, bara låg. Jag har varit vaken med honom hela natten och han kissar, skönt! Så nu håller jag tummarna att han blir helt återställd!!




Stella 2 år

Ja det var en vecka sen nu, men lilltjejen har iaf fyllt 2 år! Helt sjukt. Blev en bra födelsedag och Stella älskar ju när vi får besök och om de har med sig presenter blir hon ännu mer glad. 



/m

RSS 2.0