Torsdag


Yey

Åh jag fick en award. Tack snälla Sandra och Cecilia!


Spegel skruvas upp


Klart

Tyvärr fungerade inte en av sändarna så det saknas en lampa


Montering pågår!


blogg.se bra app...

Försöker lägga upp mobilbilder från Thailand men det går inte, ååå vad less jag blir!


Thailand uppdatering

Hallå! Nu är det bara en dag kvar innan hemfärd. Det har varit en riktigt bra semester! Vi har haft bra väder, ätit riktigt god mat (många middagar på two chefs) solat och badat i karon och kata, shoppat i patong, spelat squash och minigolf mm. Lite blandade bilder


Sicko

ja, verkligen dålig uppdatering från min sida just nu. Jag är sjuk igen och de vägrar att gå över. Har varit hemma från jobbet en vecka (vet inte om jag varit hemma så länge någon gång förut) men nu har jag jobbat i 2 dagar, har dock hosta och massa snor... Bläää

Vi har bokat resa till Rhodos i vår, så nu har man något att längta efter, blev ett all inclusive hotell.


Idag kändes det faktiskt som att det var vår ute å vad skönt det var, längtar tills det har tinat på altanen och man kan börja använda den.


Hann med ett besök hos Linda och Stefan i helgen i deras nya mysiga hus, Helmer fick busa av sig lite och det uppskattade han verkligen eftersom han fått hänga med sin sjuka matte så länge.

 
Kreta 2011

 

/M

 


Tips!

 

Tips

Sara tipsade mig om en dokumetär för ett tag sedan, såg den igår, och det var ingen bra idé när man är snorig, bölade hela dokumentären så det bara rann snor :)
Här är det om någon vill se, Bully

På svt-play finns även dokumentären om Carolina Kluft som visades förra torsdagen, ikväll är det om Anja.

Åsa och Mattias har tipsat om en alla hjärtansdag middag, nämligen min halv åtta hos mig middag :) Det kan ni läsa här

 

 


Thailand dag 3

Idag har det varit riktigt bra väder här, jag kan knappt ligga och sola för det är så varmt. Igår när vi skulle äta mat klev jag snett i trappen och stukade foten, klantigt. Den är lite svullen men jag kan gå på den som tur är. Ikväll ska vi äta middag på two chefs! Jag och mikke har köpt varsin solhatt. /s


Thailand dag 2

Idag har vi solat och badat på karon beach. Till lunch blev det en mycket god pad thai. Nu är vi på hotellet igen, ikväll ska vi äta på hotellets restaurang för det är thai buffé.

Det är nog ca 35 grader här,
30 i vattnet, och min pad thai kostade ca 30 SEK. Livet leker /s


Thailand

Äntligen framme efter en lång och seg resa, men det är det värt! Nu här vi legat vid poolen och solat lite. Snart är det middagsdags. Utsikten från balkongen är det inget fel på :)


1 februari

Nu har jag snart packa klart. Imorgon är det dags! /s


Helmer när han var valp


RSS 2.0