Testing

Första blogginlägget från min nya älskling, IMac!
Vi åkte in till staden efter jobbet idag, kollade bland annat på barnvagn, soffa, säng och sedan tog jag och äntligen köpe mig en mac. Förhoppningsvis kommer jag bli bättre på att uppdatera bloggen nu!
Hade sådan tur att den var typ 700 kr billigare än vanligt.
 
Vad händer annars då, jag blir fetare och vi håller fortfarande på att fixa vardagsrum nere och sovrum uppe. Om jag ska vara ärlig har vi varit lite lata den senaste tiden. Men vi måste ringa hit elektriker m.m
 
 
/M
 
 
 
 

Happy B-day

Grattis Tanja!
 
 
 
 

Sthlm

Har hittills haft en underbar helg i Sthlm som vanligt. Bott 2 nätter på hotell och i natt har vi sovit hos Gunnar. Har testat tapas, libanesiskt och igår åt vi fondue hos Helena i Vällingby. Jag och Sara skulle göra ett försök att byta bajsblöja på Milla. Vi lyckades efter typ 15 min, men Vi var inte Millas favoriter efter blöjbytet direkt :)
Åker inte hem förrän 21.30 ikväll så får se vad denna dag har att erbjuda.


Dagens lunch

Idag åt vi med Madde på boquria. Supergod tapas! Vi delade på några rätter bl.a. Griskind med kantareller och mandelpure, friterad pulled pork och serrano skinka. Ikväll blir det libanesiskt!



  

Stockholm

Till helgen är det dags att åka till Sthlm, vi åker redan på torsdagkväll. Ska bli så skönt och kul och träffa alla kompisar i Stockholm. I helgen blev det lite shopping, fotboll och höstplock i trädgården. /m


Renovering pågår

Nu har vi äntligen lagt in golv i vårat blivande sovrum. Och i vardagsrummet nere är det lite kvar i taket. Sen ska vi tapetsera båda rummen och köpa möbler!!


övernattning i mörtis fortsättning

På söndagen var det kanon väder! Vi åt frukost ute i solen sen körde vi mer jetski, solade och grillade.
 
 
Helena, Olle, Per och Mikke kom också förbi och testade.
På sista bilden ser man hur det såg ut när per "körde" :)
Söta Milla följde också med och hälsade på!
 
En mycket lyckad helg!

/S

 

Söndag

Ja tur att Sara varit duktig att uppdatera här, för det har inte jag. Har varit mycket jobb de senaste veckorna och på kvällarna fotboll, promenader och fix här hemma. Idag har jag varit duktig, har städat, tvättat, målat.

Förra veckan var vi med om något häftigt (se bild)


RSS 2.0